Kirjautuminen

Haku

Tehtävät

Keskustelu: Projektit: Röökimato 3D / CigWorm

Sivun loppuun

HtH [04.11.2002 00:00:00]

#

Tekijä(t): Fury
Ohjelmointikieli: Win32 C++ / OpenGL
Projektin tilanne: Beta, kehitys lopetettu.

Muistat varmaan muutama vuosi sitten ilmestyneen BeerWormin? Entäs Drug Worm? Jotain puuttuu, mutta mikä? Vastaus on CigWorm. (Okei, ei mikään kovin omaperäinen idea)

CigWorm on, ellet sattunut jo tajuamaan, matopeli. Pelin tarkoitus olisi tyydyttää madon tupakan tarve. Jos pelaaja on liian hidas, alkaa madolle tulemaan vieroitus oireita, ja lopulta madolle koittaa kuolema. Mutta kun vain mato saa tarpeeksi tupakkaa ei ole mitään hätää.

Peli on Windowsille. CigWorm ei vaadi prosessorilta kovin suuria, about 300mhz voi olla OK, mutta CigWorm vaatii näytönohjaimelta sitäkin enemmän. GeForce 2 tai GeForce 3 olisi vähintään suositeltavaa.

Sain tämän pelin valmiiksi(tai tähän betaan asti) 2002-2003 vuodenvaihteessa, eikä win32-koodaustaitoni ollut tuolloin kovin mahtavat. Täten peli on aika buginen ja hidas, ja muutenkin vähän huonosti toteutettu :)

En kehitä tätä peliä enää yhtään, ja se jääkin tähän 0.8 betaan. Tein tämän pelin nykyään kuolleen Furyn nimelle.

Jos nyt joskus oikein innostun niin saatan tehdä kakkososan, tai jotain muuta pientä. Katso kotisivuni

KimmoKM [16.02.2003 12:47:50]

#

Kuvankaappauksista päätellen hyvä peli, mutta tällä vanhalla koneella toimii (AARGHH) ERITTÄIN hitaasti :(

Gwaur [17.02.2003 08:49:36]

#

Joo, ja siinä kun vieroitusoireet menee täysille ja tulee semmonen superhassu efekti, niin se vaatii hirveesti koneelta tehoa. ...tai sitten näytönohjain on huono. :)

Vilikki [19.02.2003 17:04:47]

#

Minulla ei toiminut ollenkaan vanhalla koneella, 523 mhz ja Ati Rage 128... ;-)

Kyllä tuo peli sitten kulkikin ihan hyvin 1.8 ghz koneella ja samalla näytönohjaimella... laatupeli...

viluri [20.02.2003 16:44:07]

#

Mulla toimi hyvin 1466MhZ AMD Athlon 1700 ja Geforce 4...

Dj-Snake [23.02.2003 11:03:33]

#

mulllaki toimii 1400 MHz Rage Fry pro. siit loppu 'efektistä' huolimatta ois kiva järjestää CidWorm turnaus, vai?

Teme [26.02.2003 20:53:32]

#

Vaatii näköjään TODELLA PALJON näytönohjaimelta.

dead man [27.02.2003 13:39:39]

#

hyvin toimii 2400MHz GeForce 4

HtH [08.04.2003 20:56:29]

#

en suosittele, huono ja raskas peli

Jesoft [14.04.2003 17:04:12]

#

mul se tökkii... liikkuu joka 5 sekunti ihna pikku matkan:P

InvalidCo [17.04.2003 13:32:09]

#

Oh man, tökki ihan sairaasti! Ja Kokonäytön ominaisuuskin koulun koneesta puuttu! Parempi olis varmaan ollu tehdä DOS-pohjaseks...

-PC-Master-

PS. Huvittelin aika lailla sillä Font1.bmp tiedostolla...

Dj Wolf [22.04.2003 10:22:14]

#

Hih, sain kuin sainkin koneeni tukemaan openGL:ää :)
Voisin siis testata tuota CigWormia tällä 133mHz/16mt RAM -koneellani :D

(nimetön) [22.04.2003 21:19:42]

#

Mullaki on hidas.. Pentium MMX, 225MHz

odys [27.05.2003 13:19:04]

#

Mun mielestä toi on tosi hyvä :D
Toimii ihan hyvin P3 800MHz ja GeForce2 GTS 32Mt

Kun näin ensimmäistä kertaa pelin luulin että olisi voinut liikkua myös pystysuunnassa. Siinäpä seuraava kehitysaskel. Myös jotain bonuksia voisi olla, että hetkeen ei mene se energia tai miksi sitä haluaakaan kutsua alaspäin.

Myös jonkinäköiset energinalaskijat sun muut olisi mukavia.. Hieno peli kuitenkin :)

Ainiin ja lisää maita! Hyvää työtä!

FLDX [28.05.2003 23:22:45]

#

toimii hyvin mun 3 Ghz Pentium 4 jossa muistia 1,5 gigaa 333mhz ddr ja näytönohjain on Geforce 4 ti 4800

odys [29.05.2003 14:06:44]

#

Te joilla tää peli ei toimi niin voisitte koittaa ottaa vsyncin pois käytöstä.. siis pystytahdistuksen. Tulee fps:ssää lisää nätisti.

Gwaur [11.06.2003 01:36:25]

#

No kylläpä tatu vetäs railakkaan kommentin! *nostaa hattua*
Kaikki puhuu ”mul on 1GHz ja toimii hitaast” sitten tatu sanoo ”mun pentium 225mhz on hidas” :DDD

Olli Vanhoja [27.06.2003 13:13:12]

#

Mahtava peli toimii Athlon XP 2200+, 256Mb RAM, ATI Radeon 8500

Krisu [07.07.2003 00:24:04]

#

Nopeiden testien perusteella loistava peli!
Ei muuta kuin itse väsäämään omaa *parempaa* ;)
eisentäs... Itse en kyllä ole vastaavanlaista aikaseksi saanut. Resoluution säätäminen olisi kiva ominaisuus.

Mazku [31.08.2003 14:21:56]

#

Beta versio toimi mainiosti!

Mv [04.09.2003 20:47:41]

#

Hyvä peli, eihän tästä voi muutakaan sanoa.

nomic [14.09.2003 01:09:06]

#

tää oli niin hyvä kaikinpuolin! *rispektii* =D
ensinäkin muusiikki-miehenä huomasin heti biisin joka soi niin sen laaudun eikä ollut mitä tahansa sontaa vaan hyvä piisi joka nosti fiboja ja sitten se efekti ku tuli oireet =D ai ai ai...se oli niin hienoa ja muutenkin kokonaisuus oli iha huippu =) en muista koska olen viimeksi pelannut yhtä hyvää matopeliä =) ohjaus oli ehkä vähän liian kankea vielä että jos saisi semmoisen ”liukuvan” missä käytettäisiin fysiikkaa hyväkseen ja vaikkapa että maasto olisi monimutkaista jne... ja ehkä joku bonari esim. röökiaski(kokonainen) siitä saisi kunnolla pisteitä =) ja kaksinpelo moodi olisi hieno...uskoisin ainaskin että jos jonkun netti tuen vielä saisi niin kavereitten kanssa tulisi pelattua tota paljon...varsinkin humalatilassa toi olisi niin addiktoiva =) hmmm...ja vielä niitä miinuksia...no just toi että liikkumista voisi parantaa ja menusta voisi tehdä jollain tapaa ”monipuolisemman” esim joku gonfig ikkuna olisi mukava plussa ja että omia MP3:sia voisi soittaa jonka seurauksena sitten se vaikuttaisi peliin jne... no ei...nää on näitä mun haave juttuja taas ;D mutta siinä jotain ideaa jos on vain taitoa ja halua jne... mutta muuten oli täysin loistava...voittaa beerwormin mun käytössä ainaskin =) erittäin hienoa...eli projekti loppuun ja lopullinen versio tänne kaikkien ihailtavaksi =)

Rozen [28.09.2003 20:03:25]

#

Toimii erittäin hyvin.
Vieroitusoireissakaan ei hitaile kone yhtään. :)

Heikki [05.10.2003 09:42:47]

#

Paras matopelihän tuo on... Sääli että kehittäminen lopetettiin :/

mamaze [07.03.2004 12:53:51]

#

tätä pitäis jatkaa! tätä kyllä jaksaa pelata tylsinäkin päivinä :D

(nimetön) [20.03.2004 12:16:10]

#

niin pitäisi


Sivun alkuun

Vastaus

Aihe on lukittu, joten siihen ei voi vastata.

Tietoa sivustosta