Kirjautuminen

Haku

Tehtävät

Keskustelu: Yleinen keskustelu: Php Scripi ideoita

Sivun loppuun

Niko [02.02.2002 20:27:23]

#

Olen tekemässä jotain suurempaa php scriptiä niin kaipaisin teiltä ideoita.
No kertokaa niitä :)

Queq [02.02.2002 20:42:21]

#

Minä tein joskus itselleni (siis sivuilleni) oman admin osion.

Siinä oli .htacces suojaus sekä sellainen kirjautuminen. Siellä admin osiossa pystyis sitten lisäilemään linkkejä/tiedostoja helposti eri sivuille, jotka sitten pistettään <?php include("http://koti.mbnet.fi/citynet/admin/pelit_auto.inc") ?> tyyliin oikealle sivulle.

Voisin joskus (???) pistää sen tänne levitykseen.

Sinä voisit ehkä tehdä vaikka hienon vieraskirjan, joka omalla kohdallani jäi kesken 2 vian vuoksi.?
Siinä olisi myös admin osio (tietenkin!)

Antti Laaksonen [02.02.2002 20:42:24]

#

Kävijätilastoskripti, haastaja ExtremeTrackingille.

Queq [02.02.2002 20:46:09]

#

Oikeastaan suuria scriptejä ei ole, mutta pienistäkin voi saada isoja kunhan pistää paljon tavaraa.

Queq [02.02.2002 20:48:20]

#

Kannattaa myös tehdä scriptit <?php ?> käyttäen. Esim. on kova homma välillä muutella kun mbnet ei tue niitä :<

Niko [02.02.2002 22:18:28]

#

Teen Vieraskirja Hosting Scriptin. Haastaja Freebokille.
jos se onnistuu :)

snakari [02.02.2002 22:56:06]

#

Hyvä idea!
Joku vois tehä semmosen banneri ruletin, joka laskee näyttö kerrat klikkaukset ja vois asettaa kuinka monta kertaa banneri näytetään. Pelkällä PHPllä, ei mitään mysli-juttuja!

Niko [02.02.2002 23:01:11]

#

siihen tulee myös ainakin myöhemmin että pitää hyväksyä vieraskirjan teko ennen kuin sitä voi käyttää :)

Niko [02.02.2002 23:43:37]

#

Avasin scriptille kotisivut
Osoiteeseen:
http://coolbok.port5.com/

Siellä käytetään tätä forumia koska muuta en ehtinyt asentaa.

Antti Laaksonen [03.02.2002 00:44:49]

#

Toivotan onnea projektille! On jo aikakin saada kunnon vaihtoehto Freebokille.

Queq [03.02.2002 09:28:45]

#

Joo.. freebok halusi saada vain mainontaa. Muuten se on ihan... ihan huono!

Oma tekemissä saa päättää lähes kaikesta mitä haluaa.

Niko [03.02.2002 10:07:04]

#

port5n datasiirto raja suks vain 100mb kuukaudessa :(
liijan vähän pitää kai hommata parempi :) ilman data siirto rajaa niin sivu oisi aina saatavilla.

Antti Laaksonen [03.02.2002 11:13:04]

#

Nyt näyttäisi jo olevan kunnon keskustelualue. Mistä muuten tulee sana 'bok'? Sehän on ruotsia!?

Niko [03.02.2002 16:28:11]

#

Pitäisi saada vielä sivuille ulkoasu.

Scriptin ensimmäinen beta on jo valmiina mutta siinä ei ole vielä paljoa mitään. Vain Nimi ja Viesti.

Niko [03.02.2002 19:47:10]

#

Nyt uusi ulkoasu on valmiina. Sanokaa rehellisiä mielepiteitä

Antti Laaksonen [03.02.2002 19:56:09]

#

Ihan hieno, vaihdat varmaan vielä fontin.

snakari [04.02.2002 09:17:21]

#

Nimestä en tykkää, ei toi ulkoasukaan tätä luokkaa oo! Vaihda sit, kun siellä on KÄVIJÖITÄ! ;)

misu [05.02.2002 14:28:28]

#

Hyvä kotimainen vieraskirja jo löytyy:
http://doika.net/sorsat/gbook/

Queq [05.02.2002 15:00:02]

#

Eipäs! Se ei ole kovinkaan hyvä.. se on sekava, eikä kaikkilla palvelimilla se toimi lainkaan, johtuen siitä että tekijä on ollut laiska ja käyttänyt <? ?> tageja.

Ja kun jokainen echo on toteutettu erikseen <? ?> tagien kanssa, niin silloin niiden korjaaminen alkaa olla mahdotanta scriptin massiivisuudesta johtuen.

Antti Laaksonen [05.02.2002 16:47:19]

#

Tekijät eivät ainakaan osaa kirjoittaa:

not need databace

misu [05.02.2002 18:26:05]

#

Mahdotonta? Notepad-replacella se onnistuu yhdellä klikkauksella. Ja mitä sekava siinä on?

vipemype [05.02.2002 19:01:41]

#

Se koodi on kyllä sekava kun tarkkaan katsoo.

misu [05.02.2002 20:12:18]

#

Myös kotimainen vieraskirja-hosting löytyy:
http://vk.ankka.com/rekisteroi/

Niko [05.02.2002 20:34:29]

#

Se Ei ole lähdekoodi vapaa :(
mutta mun tekemä on :)

Antti Laaksonen [05.02.2002 20:58:46]

#

Se tuo tietty plussaa.

R-Hou [17.02.2002 11:45:29]

#

Tehkää top-lista (jonka tietysti voisi kopioida), missä olisi admin-osio, listan tyhjennys, ym... Ei mikään helppo nakkipaketti...

snakari [17.02.2002 12:43:57]

#

Eikä mysliä!

R-Hou [20.02.2002 17:07:30]

#

Miksei?

snakari [20.02.2002 18:00:22]

#

Mbnetissä ei oo! ;)
Haluaako joku mun vitsi-scriptin?
Toiminnassa osotteessa http://koti.mbnet.fi/zimos/huumori/vitsit.php

snakari [20.02.2002 19:14:18]

#

Tossa versiossa on html-koodin esto, smailit, admin ja vitsin lisäys!
Antakaa ehdotuksia seuraavaan versioon!

snakari [20.02.2002 19:39:44]

#

Enään ei oo smaileja...
Tuli niitten kaa vähän ongelmii!

R-Hou [21.02.2002 15:13:37]

#

Mut niithän nyt saa vaik mistä
(Myslejä siis)

snakari [21.02.2002 17:41:23]

#

Niin, voisko joku kertoo, et miten niitä käytetään?


Sivun alkuun

Vastaus

Aihe on jo aika vanha, joten et voi enää vastata siihen.

Tietoa sivustosta