Kirjautuminen

Haku

Tehtävät

Keskustelu: Yleinen keskustelu: HV (glada vappen) 2021

Sivun loppuun

neosofta [31.12.2020 19:16:36]

#

✨✨✨✨✨

tositoo [01.01.2021 10:43:06]

#

Onko tämä joku vitsi vai?

krokotiili-nimeltä-682 [01.01.2021 11:28:26]

#

#include <iostream>

int main() {
	std::cout << "Nyt en kyllä täysin ymmärtänyt, selventäisitkö mistä on kyse\n";
}

vesikuusi [01.01.2021 13:52:11]

#

Onko tämä joku uusi qeijo vai?

krokotiili-nimeltä-682 [01.01.2021 18:54:23]

#

vesikuusi kirjoitti:

Onko tämä joku uusi qeijo vai?

Laitoin vain tuohon C++-koodia muuten vaan.

walkout_ [01.01.2021 20:42:57]

#

Otsikosta päätellen Hyvinvointimme vappu 2021 on peruutettu koronan takia.

The Alchemist [02.01.2021 05:17:28]

#

krokotiili-nimeltä-682 kirjoitti:

vesikuusi kirjoitti:

Onko tämä joku uusi qeijo vai?

Laitoin vain tuohon C++-koodia muuten vaan.

Hän tosin viittasi AP:hen, sillä tämä qeijo tapasi tehdä samanlaisia selittämättömiä kännipostauksia / uusia ketjuja öisin joskus aiemmin.

walkout_ [02.01.2021 16:12:11]

#

The Alchemist kirjoitti:

(02.01.2021 05:17:28): ”– –” Hän tosin viittasi AP:hen, sillä tämä qeijo...

Jaa-a. Mä en ole koskaan tehnyt kännipostauksia alkoholin rohkaisemana vaikka joillain foorumeilla on joskus niin epäilty, että on tullut otettua parit saunakaljat.

Ja dissaminen johtunut mm. siitä, että minusta on saanut sellaisen kuvan, että luulen olevani Graafiikko, AD, Copywriter, Koodari, ja vaikka mitä yhtäaikaa. Vaikkakin olen tehnyt kokonaan itse CV/Portfolio/CMS/Kuvagalleria-softan itse kehnolla ja tylsällä graafisella totuetuksella ja kuvakallerian kuvat ovat olleet ihan kauheeta skeidaa niin ei ole ymmärretty, esittelen vain omaa koodaustaitoa sen saralla, että olen osanut tehdä CMS:n logalisaatioineen ja kuvagellerioineeen, jne. Joka melkeinpä samallainen kuin Joomla oli aikoinaan. Ja minä puhun palautteessa aidan seipäästä ja toiset puomista ja keskustelu menee överiksi ja sitten syytetään että olen vaan veteäsyt liikaa huumueita ja viinaa.


Sivun alkuun

Vastaus

Aihe on jo aika vanha, joten et voi enää vastata siihen.

Tietoa sivustosta