Kirjautuminen

Haku

Tehtävät

Keskustelu: Nettisivujen teko: ?sivu=jotain ei toimi...

Sivun loppuun

tomaattigeeni [09.06.2002 01:58:11]

#

Mulla on apache perusasennus+php. PHP toimii muuten mutta toi ?sivu=jotain ei toimi. MBnetin palvelimelle lähetettäessä toimii kyllä. Siis ongelma on että linkistä ei käy mitään.
http://kuohulahti.ath.cx/geeni_0.1/index.php
satunnaisesti netissä voi käydä testaamassa toimiiko linkki, mun koneella toi ei toimi (siis toi juttu on mun koneella.)
hjälp?

tomaattigeeni [09.06.2002 03:18:52]

#

nii jos jäi epäselväks nii on apachen perusasennuksen lisäks php asennettuna ja se toimii muuten.

trinit [09.06.2002 11:18:10]

#

Mikä versio PHP:stä sinulla on asennettuna?

Tulilintu [09.06.2002 11:21:22]

#

Mulla ainakaan ei omal koneel toimi toi et se ottaa post ja get muuttujat suoraan muuttujiks pitää käyttää $HTTP_GET_VARS jne.

tomaattigeeni [09.06.2002 13:39:02]

#

trinit: versio 4.2.1

trinit [09.06.2002 18:37:45]

#

Jos tarkoitat tätä https://www.ohjelmointiputka.net/koodit_nayta.php?juttu=index.php?sivu= vinkkiä niin lisää rivi:

$sivu = $HTTP_GET_VARS['sivu'];
// ennen if (file_exists("$osoite$sivu$paate")) riviä em. vinkissä.

Todennäköisesti ongelmasi johtuu siitä että PHP:si php.ini tiedostossa on "track_vars" asetus pois päältä. PHP:n versiosta 4.0.3 lähtien se on aina pois päältä. Eli silloin saat muuttujien tiedot luettua käyttämällä $HTTP_GET_VARS, $HTTP_POST_VARS, $HTTP_COOKIE_VARS taulukoita.

GET:iä käytetään silloin kun muuttujien tiedot välitetään URL:n mukana (esim. "index.php?muuttuja=jotain") ja POST:ia kun <FORM> elementissä määritellään metodiksi POST (esim. <form method="post" action="lueformi.php">)

tomaattigeeni [09.06.2002 22:11:36]

#

Kiitti, nyt toimii!

(nimetön) [19.06.2002 21:15:22]

#

No hyvä!

Antti Laaksonen [19.06.2002 21:58:46]

#

lt, tuollaiset "No hyvä!" ja "Moi snakari" -tyyppiset viestit tuskin hyödyttävät ketään, joten voisitko jättää ne vähemmälle. Postausmäärän kasvattaminen tuolla tavalla ei tässä foorumissa kerää sympatioita...


Sivun alkuun

Vastaus

Aihe on jo aika vanha, joten et voi enää vastata siihen.

Tietoa sivustosta