Kirjautuminen

Haku

Tehtävät

Keskustelu: Nettisivujen teko: wordpressin sivustovirheet

jambotsambo [16.12.2020 11:34:23]

#

Olen aloittanut verkkosivuston wordpress /woocommerce alustalle ja nykyisessä wp:ssä on ominaisuus, joka ilmoittaa sivuston korjattavista ongelmista hallintapaneelissa. Sinne ilmestyy jatkuvasti virhe joka kertoo:

PHP-istunto on luotu kutsulla funktioon session_start(). Tämä häiritsee REST API:n ja takaisinkytkennän tekemiä pyyntöjä. Istunto on syytä sulkea session_write_close():n avulla ennen uusien HTTP-pyyntöjen tekemistä.

Olen aloittanut Ohjelmointi Putkan kautta itseopiskelua koodauksen saloihin
mutta en ole tuota ongelmaa saanut ratkaistua. Vinkkaisiko joku miten tuo ongelma poistetaan. Kiitokset hyvästä sivustosta!

Lebe80 [16.12.2020 12:44:35]

#

Mistä tuo virhe johtuu? Onko käytössä jokin vanhentunut laajennus?

Jos johtuu laajennuksesta, ota yhteys sen kehittäjään ja pyydä korjausta.

walkout_ [16.12.2020 17:40:32]

#

Lebe80 kirjoitti:

Mistä tuo virhe johtuu? Onko käytössä jokin vanhentunut laajennus?

Jos johtuu laajennuksesta, ota yhteys sen kehittäjään ja pyydä korjausta.

Tämä on muuten hyvä neuvo, mutta jos laajennuksen kehittäjä on lopettanut hommat niin ei se mitään tee.

Open Source maailmassa joskus tapahtuu sellaista, että kehittäjä kotoaa tuntemattomasta syystä kuin tuhka tuleen.

Vastaus

Aihe on jo aika vanha, joten et voi enää vastata siihen.

Tietoa sivustosta