Kirjautuminen

Haku

Tehtävät

Keskustelu: Koodit: PHP: Tekstin järjestäminen "riimien" mukaan

kuukkelinkutittelija [16.12.2020 01:02:53]

#

Purkkaviritelmä, joka järjestää tekstin "riimien" (painottaen vokaaleita järjestystavassa) mukaan siten, että ne saa nopeasti kuulostamaan hyvältä rap-musiikissa. Ehkä huonosti koodattu, mutta hoitaa hommansa.

<?php

mb_internal_encoding('UTF-8');
if(isset($_POST['biisi'])) {
	$uusibiisi = array();
	$taulukko = explode("\n",$_POST['biisi']);
	foreach ($taulukko as $rivi) {
		header("Content-Type: text/plain");

		$tulos1 = "";
		$tulos2 = "";
		$acceptkons=0;
		$io=0;
		$edellinenvokaali = "";
		for($i=0; $i < mb_strlen($rivi); $i++) {
			$kirjain = mb_substr($rivi,mb_strlen($rivi)-$i-1, 1);
			if(mb_strpos("aeiouyåäö", $kirjain) !== false)
			{
				if($acceptkons == 0) {
					$tulos1 = $tulos1."c";
					$tulos2 = $tulos2.$kirjain;
					$acceptkons=1;
					$edellinenvokaali = $kirjain;
					$io++;
				}
				else
				{
					if($kirjain != $edellinenvokaali) {
						$tulos1 = $tulos1."c";
						$tulos2 = $tulos2.$kirjain;
						$acceptkons=1;
						$edellinenvokaali = $kirjain;
					    $io++;
					}
				}
			}
			if(mb_strpos("bcdfghjklmnpqrstvwxz", $kirjain) !== false)
			{
				/* if($acceptkons == 1) { */
					$tulos1 = $tulos1."d";
					$acceptkons = 0;
					/*$io++;*/
				/*}*/
			}
			$lopputulos = $tulos2.$tulos1;
			if($io==3) break;
		}
		$uusirivi = $lopputulos."%".$rivi;
		$uusibiisi[] = $uusirivi;
	}
	sort($uusibiisi);
	foreach ($uusibiisi as $printtirivi1) {
		$printtirivi2 = explode("%", $printtirivi1, 2);
		$printtirivi3 = $printtirivi2[1];
		echo $printtirivi3;
	}
}
else
{
	echo '<!DOCTYPE html><head><meta charset="UTF-8" /></head><form method="post"><textarea name="biisi" cols="25" rows="10"></textarea><br /><input type="submit" /></form>';
}

Lebe80 [16.12.2020 09:10:25]

#

Pistä nyt esimerkki! Sen verran kiinnostava toteutus, että haluan nähdä jonkun tuotoksen!

edit:
Jos taa haluat palautetta koodistasi, niin muuttujat välillä englanniksi, välillä suomeksi.

Itse suosin, että kaikki on kirjoitettu aina englanniksi.

The Alchemist [16.12.2020 09:10:44]

#

Kummallista, että sisennystä ei vaan saa kuntoon. Samoin merkkijonojen kanssa on käytetty mielivaltaisesti välillä ykköshipsuja ja välillä tuplahipsuja.

kuukkelinkutittelija [16.12.2020 17:21:45]

#

Korjasin sisennystä. Tässä yliopistolaisten whatsapp-ryhmien lokeista koottu biisi:

putoamiskiihtyvyys on erillään massasta
pari yhtälöä mitä pitäs ratkasta
en nyt sinua jaksa pakotus on pahasta
Jodeliin menee ennakkoinfo tästä valhekampanjasta

ihmistä alistaa kapitalismi ja valtio
Vaikka erilainen punainen alue kuin Kallio
Keltanen valtio Siellä on myös Aarnio
Olet yhtä alhainen kuin turkin hallinto

puolustan perustuslakia kuolemaani asti Pirinatsi
Leijonien kunniaksi pahoinpitelivät ihmisen kuoliaaksi
haluaa koko maailman valtiaaksi
salaliittoteoriaksi "paremmaksi" ideologiaksi

se oli prankki, siis fantti
semmonenki pitäis M05 hankkii
Nyt muistanki tai siis tarkemmin "natsi"
stressi on sinulle hyvin haitaksi

ainaski mut mä osaan puhuu sille kivasti :3
rasisteja että voi ite olla parempi ja viisaampi
Euforia ja dysforia on tarkkaanki Wikipediaanki
Siellä sitä feminismii vast tarvitaanki

ne voi toimia samaan aikaanki
Autistit näkee asioita tarkemmin ku fantit
Vetänyt yhtä turpaankin
ja kuulemma norsu tökki kärsällään fedorasta suvakin

taas alkaa oli mikä puolue tahansa
oikeesti sana vapaa tavoitteena saada rahaa
vaarallista antaa tollasen otuksen olla vapaana
Riittää ku vähän tökit lapiolla maata

Taas ylimielisyyttä Tai merkitystä
Kärsivällisyyttä Eikä ole noudattanut tieteellisyyttä
olet kyllä tekopyhä mutta sopii kyllä
Tämä ei ole perseilyryhmä

ei yksikään armeija tai valtio ajattele noin
vain harhoissasi koit Kiva ku kerroit
Feikki whatsapp viestei, feikki puhelinsoittoi Voi voi.
enhän toki ikinä voittaa voi

pukee pojan mekkoon ja lähettää päiväkotiin
muista että varotin Katso mitä just äsken sanoin
"VITUN ITUHIPIT!" hyväksy sinä samoin
vibraattori Piti vähän fantteilla zori

oikeat näkemykset on jo valmiiksi vallalla
Yrität alistaa minua sairaalloistamalla
Ja tienaan kivasti rahaa samalla
Tämä materiaali pysyy toisella kanavalla

Selitin niin selvästi kuin vaikean asian voi
voi voi kokoomus tämänkin paskan toi
Vaikka toi on vaan faktaa olet sairas paska
itsehän sinä tässä olet harhassa

tarpeeks rahaa käymättä duunis
bullshit mut siis panin sun mutsiis
Tutustu sen ideologisen pelleprofessorin kirjoituksiin
kolme kärpäst yhel iskul siis

Ei Raamattu käske tappaa tai hakkaa homoi
Pedofiilijärjestöt käyttää noit Jouduin kävelee ne päällä kotiin
internaalista bifobiaa paljonkin reintegroituu kansankotiin
samoin hallusinaatiosi erikoistuneet techiet eli ripper dockit

Enkä mikään robotti oman turvallisuutes vuoksi
mielivaltaiset tuomiot, rikollisten maahantuonti
miks perussuomalaisten logossa on Ruotsin
värit Joensuun lisäksi jatkanko vielä rikosrekisteriäsi

omissa viesteissäsi lukuunottamatta lempinimeäsi
olen kuullut teologeilta kauhutarinoita huonosta käytöksestäsi
ajanhukkaa ku ei niist pääse läpi
et ylennä itseäsi, vihaa ystäviäsi

Ne kun poimii erottuvia kuviin
Oletko syyllistynyt raiskauksiin?
Tais kuivua kärsä kiinni liimapurkkiin
emmä haluu pelaa fudist isänmaanpetturi

Mutta arabia on se ydin kotka on kulli
Oletpas sinä ärripurri
ei uskonto vaan vaarallinen kuolemankultti
tuskin sit todnäk vaihdan enkä yritä uusiks

yhteiskunta kärsii ja eliitti juhlii
kaikesta leikataan, Pösö poistui
onneks oon pummi niin saat dunkkuusi
ei mennä laatikon ulkopuolelle, kasvattajan vastuu on suuri

Nää eristää äänet nimittäin aika hyvin
muihin äärioikean laidan ryhmiin
Et voi syyllistää minua yksin Vastaa kysymyksiin
olet psykoosissa joten ignoraan väitteesi täysin

Tapio on susta oikeesti hyvä tyyppi
pitäs saada toi näkyviin Taitaa olla pöksytki
hyi eks ne oo sama tyyppi täytyis olla täysin
läsnä objektiivisessa reaalimaailmassa vastaa kysymyksiin

Lebe80 [16.12.2020 19:20:42]

#

😂😂😂

Just hyvä!

kuukkelinkutittelija [16.12.2020 19:28:15]

#

Vois itse asiassa nauhoittaa. Postaan tänne kun valmis.

Vastaus

Aihe on jo aika vanha, joten et voi enää vastata siihen.

Tietoa sivustosta