Kirjautuminen

Haku

Tehtävät

Keskustelu: Ohjelmointikysymykset: Miten hakea MySQL:stä niin, että kahdessa fieldissä on eri arvot?

walkout_ [29.09.2020 18:44:22]

#

Miten hakea dataa MySQL:stä WHERE-lausella niin ettei kahdessa eri fieldissä ole samaa arvoa jos molemmissa fieldeissä on tietotyyppinä VARCHAR?

Esim. talussa on field1 joka arvo on 10000 ja field2 jonka arvo on myös 10000. Jos nämä molemmat ovat siis samat niin SELECT * FROM table WHERE jotain; lause jättäisi koko rivin pois hausta.

Metabolix [29.09.2020 19:32:48]

#

SELECT * FROM taulu WHERE field1 <> field2

walkout_ [03.10.2020 07:34:37]

#

Kiitos. Tämä auttoi paljon.

Vastaus

Aihe on lukittu, joten siihen ei voi vastata.

Tietoa sivustosta