Kirjautuminen

Haku

Tehtävät

Keskustelu: Koodit: Java: Euklideen algoritmi

JRokka [30.11.2019 15:10:46]

#

Onko tämä hyvä?

public class Euklideen_algoritmi {

    public static int s(int a, int b){
        if (b == 0){
            return a;
        }
        else {
            return s(b,a%b);
        }
    }
    public static void main(String[] args){
         int a = 238;
         int b = 308;
         int c = 350;
         int syt = 0;
         syt = s(b,a);
         syt = s(c,syt);
         System.out.println(syt);
    }
}

Metabolix [30.11.2019 15:16:39]

#

Kun tässä ei ole mitään varsinaista ongelmaa kysyttävänä, siirretään Koodit näytille -osioon. Onko jokin erityinen kohta, jonka hyvyttää tässä mietit, vai väännätkö tikusta asiaa, jotta koodin esittely näyttäisi kysymykseltä?

Ainoa keskeinen huomio tästä olisi, että pelkkä s-kirjain ei ole millään mittapuulla hyvä nimi metodille. Nimi voisi olla esimerkiksi suurinYhteinenTekijä tai edes syt.

Muut mahdolliset kommentit olisivat tyyliseikkoja, esim. välilyöntien johdonmukainen käyttö pilkun oikealla puolella ja laskutoimitusten molemmin puolin: s(b,a%b) => syt(b, a % b).

Lisäksi metodi voisi hyvin tukea long-tyyppiä tai jopa BigInteger-tyyppiä.

_Pete_ [03.12.2019 09:03:05]

#

JRokka kirjoitti:

Onko tämä hyvä?

Ei: https://www.oracle.com/technetwork/java/codeconventions-150003.pdf

Vastaus

Aihe on jo aika vanha, joten et voi enää vastata siihen.

Tietoa sivustosta