Kirjautuminen

Haku

Tehtävät

Keskustelu: Ohjelmointikysymykset: HTML: input ja text, kuinka tuohon ei voi syöttää mitään tekstiä ?

HannuTapio [22.11.2019 09:37:20]

#

Hei,

Minulla on pelaaja nimen syöttö asiakasohjelmaan, mutta, en saa aktivoitua input text fieldiä, eli, en pysty kirjaamaan mitään text fieldiin.

Minulla on kolme canvasta samassa documentissa, ne piirtyvät hiljalleensa siellä taustalla, lisänä on vielä setTimeout() käskyllä eri toimia.

??

Tämä ongelma on jo tässä tutussa osoitteessa, kun tuon linkin lataa - >

https://www.lautapelisivusto.com/LautapeliOhjelma.html


:) :) :)

--

AtskaFin [22.11.2019 09:52:47]

#

No ainakin puhelimella tuo tekstikenttä on ihan toimiva

kalppi [22.11.2019 10:37:21]

#

Taitaapi tuolla cMousenKeyboard.js filussa olla jotain tyhmiä kikkareita, jotka rikkovat selaimen toiminnallisuutta aika tehokkaasti. En jaksanut sen enempiä katsella mikä sen tarkoitus on, mutta kun consolella ylikirjoitti document.onkeydown=function() {}, niin lähti kirjoitus toimimaan. Sekä selaimen f-toiminnot myös.

HannuTapio [22.11.2019 16:02:48]

#

Joo,

Kiitos, minä poistin nuo document.onkeydown() koodit, en niitä enää tarvitse, ne olivat minun omaan teksti areaan tarkoitettuja.

Mutta, joo nyt toimii, minä luulin, että, canvaksen ja setTimeoutin pyörittäminen jotenkin häiritsee tuota text inputtia, mutta, joo, nyt toimii, hienoa, kiitos.

:) :) :)

--

qeijo [26.11.2019 15:13:05]

#

Onko varmasti Retina -näytöllä tehty?

:) :) :)

--

Vastaus

Aihe on jo aika vanha, joten et voi enää vastata siihen.

Tietoa sivustosta