Kirjautuminen

Haku

Tehtävät

Keskustelu: Ohjelmointikysymykset: PHP: Miten Zend Framewokillä teen cURL PUT lähetyksen Content-Typellä json?

walkout_ [06.06.2019 20:43:32]

#

Miten Zend Framewokillä teen cURL PUT lähetyksen Content-Typellä json?

Palvelin ei salli muita Content-Typejä ja se on oletuksena: application/x-www-form-urlencoded

Käytössä on Zend Framework 1.12.

Grez [06.06.2019 21:53:13]

#

curl_setopt($ch, CURLOPT_HTTPHEADER, array(
 'Content-Type: application/xml',
 'Connection: Keep-Alive'
 ));

walkout_ [06.06.2019 22:03:45]

#

TEin tuon näin mutta silti antaa success: false..

$config_for_curl = array(
				'adapter'   => 'Zend_Http_Client_Adapter_Curl',
				'curloptions' => array(CURLOPT_HTTPHEADER => array('Content-Type: application/json', 'Connection: Keep-Alive'), CURLOPT_FOLLOWLOCATION => false, CURLOPT_USERPWD => "$apiKey:X", CURLOPT_HEADER => true, CURLOPT_RETURNTRANSFER => true)
		);

Lisäys: Sori, AJAX-lähettäjässä oli headerina myös application/json ja siksi ei toiminut mutta nyt toimii kun PHP-puolis on korjattu.

Vastaus

Aihe on jo aika vanha, joten et voi enää vastata siihen.

Tietoa sivustosta