Kirjautuminen

Haku

Tehtävät

Keskustelu: Nettisivujen teko: Palkille taustaväri ja tekstin jako kumpaankin reunaan

Pedrosa [22.03.2019 08:55:19]

#

Olen aloittelemassa sivujen tekoa ja footer aiheuttaa päänvaivaa. footeriin tuleva teksti pitäisi saada jaettua sekä vasempaan laitaan että oikeaan laitaan. Tämä onnistuu, mutta en saa taustaväriä footerille. Toisessa tapauksessa saan värin footeriin, mutta silloin teksti pysyy vasemmassa laidassa alekkain. Minkälaisella koodilla tämän saisi ratkaistua? Käytössä siis CSS ja HTML.

HTML5 [22.03.2019 10:09:54]

#

Esimerkiksi näin:

<footer>
	<div>vasen</div>
	<div>oikea</div>
</footer>
footer {
	display: flex;
	justify-content: space-between;
	background: gold;
}

Pedrosa [22.03.2019 12:22:56]

#

Kiitos!
Mukava aina taistella pienen asian kanssa pitkään ja vastaus on näin yksinkertainen...

Vastaus

Aihe on jo aika vanha, joten et voi enää vastata siihen.

Tietoa sivustosta