Kirjautuminen

Haku

Tehtävät

Keskustelu: Koodit: Python: Vihreä Neliö

Koodi123 [16.03.2019 10:46:08]

#

Olen tehnyt vihreän neliön piirtävän ohjelman Pythonin Turtle-moduulilla. Koodi:

from turtle import*
#Asetetaan väriksi vihreä
color("green")
#Lasketaan kynä alas
down()
#Mennään 200 eteenpäin
forward(200)
#Odotetaan sekunnin ajan
delay(1)
#Käännytään 90 astetta oikealle
right(90)
#Mennään 200 eteenpäin
forward(200)
#Odotetaan sekunnin ajan
delay(1)
#Käännytään 90 astetta oikealle
right(90)
#Mennään 200 eteenpäin
forward(200)
#Odotetaan sekunnin ajan
delay(1)
#Käännytään 90 astetta oikealle
right(90)
#Mennään 200 eteenpäin
forward(200)
#Nostetaan kynä ylös
up()

Ajattelin tehdä Turtlella yksinkertaisen pelin.

AtskaFin [16.03.2019 11:34:51]

#

Eikö tällaiset "tein hassun koodin" tyyppiset koodit pitänyt sijoittaa 'koodit näytille' kohtaan?

Koodi123 [16.03.2019 12:40:31]

#

AtskaFin kirjoitti:

Eikö tällaiset "tein hassun koodin" tyyppiset koodit pitänyt sijoittaa 'koodit näytille' kohtaan?

Koodi123 kirjoitti:

Turtlella yksinkertaisen pelin.

Yksinkertainen peli on projekti (tässä oleva koodi on vain esimerkki siitä mitä haluan oikeasti tehdä). Pelistä voi tulla jopa koodivinkki, jos sitä kehitetään paljon.

AtskaFin [16.03.2019 12:57:38]

#

Ymmärsit väärin. En tarkoittanut sitä, että tekeillä oleva peli olisi "hassu koodi", vaan tämä missä piirrät neliön ei mielestäni ole 'projekti'

Vastaus

Aihe on jo aika vanha, joten et voi enää vastata siihen.

Tietoa sivustosta