Kirjautuminen

Haku

Tehtävät

Keskustelu: Ohjelmointikysymykset: JavaScript: JSON-datan läpikäynti

somefckr [03.03.2019 13:56:18]

#

Miten luon loopin javascriptillä, joka tulostaa infos-otsikon alla olevat value kentät?
Value kenttiä voi olla x -määrä, esimerkissä sattumoisin vain kaksi.

json -data:

[
  {
    "id": 1,
    "name": "Monitor",
    "properties": [
      {
        "id": 1,
        "name": "Size",
        "infos": [
          {
            "id": 1,
            "value": "22\"",
            "materials": [
              {
                "id": 5,
                "amount": 12
              }
            ]
          },
          {
            "id": 6,
            "value": "27\"",
            "materials": []
          }
        ]
      }
    ]
  }
]

Grez [03.03.2019 14:38:47]

#

jos ajatellaan, että tuo json data on muuttujassa jsonData niin esim.

var infos = jsonData[0].properties[0].infos
for (var k=0; k<infos.length; k++) { console.log(infos[k].value) }

somefckr [03.03.2019 14:51:31]

#

Sehän toimii hienosti, kiitän!

noutti [04.03.2019 17:02:14]

#

Nappaa eka infosista keyt ja mappia tai foreachia niiden otsikoiden kanssa tuohon dataan

somefckr [04.03.2019 17:44:50]

#

noutti kirjoitti:

Nappaa eka infosista keyt ja mappia tai foreachia niiden otsikoiden kanssa tuohon dataan

Olisiko esimerkkiä tälläisestä lähestymistavasta?

Itseasiassa toinen kysymys liittyy jsonin tulostuksesta html taulukkoon.
Tuosta datasta pitäisi saada ulos name, value sekä amount, vielä niin, että molemmat menisi omalle riville tyyliin:

Monitor   22"   12
Monitor   27"

Miten tuo kannattaisi ratkaista?

Grez [04.03.2019 18:14:02]

#

noutti kirjoitti:

Nappaa eka infosista keyt ja mappia tai foreachia niiden otsikoiden kanssa tuohon dataan

Infos on tuossa taulukko, joten siitä ei varsinaisesti voi napata avaimia (keyt).

Vastaus

Aihe on jo aika vanha, joten et voi enää vastata siihen.

Tietoa sivustosta