Kirjautuminen

Haku

Tehtävät

Keskustelu: Yleinen keskustelu: OVH:n asiakaspalvelu vuonna 2019 ?

tim85 [24.01.2019 16:38:43]

#

Ensimmäinen postaukseni foorumilla. Edelliseen OVH ketjuun ei voinut enää kirjoittaa (liian vanha), niin aloitan uuden.

OVH:n toiminta huolestuttaa jo aikalailla. Onko kukaan saanut vastauksia asiakaspalvelulta tämän vuoden puolella?

Meillä on useampi tunnus/webhotelli OVH:lla, ollut jo yli 7 vuotta. Suomalainen asiakaspalvelu on toiminut, viime vuosina hitaammin mutta silti kaikki asiat tuli aina hoidetuiksi.

Tämän vuoden alussa huomasin, että firmani kahden .fi tunnuksen yhteystiedot nykyisessä traficom.fi:ssa (entinen domain.fi) ovat itsestään vaihtuneet yli kahden vuoden vanhoihin yhteystietoihin (katuosoite, puhelin yms). Laitoin heti viestiä aspaan, niin parin päivän päästä pyysivät kirjoittamaan englanniksi. Jo kerran viime vuonna ranskalainen herra pyysi samaa, nyt taas oli puolalainen. Kerroin saman asian heille englanniksi, yksiselitteisesti linkkeineen yms, niin ei ole sen jälkeen kuulunut mitään, nyt jo yli kolmeen viikkoon. Siinä välissä laitoin pari viestiä samaan avoimeen tikettiin ja myös vanhaan sähköpostiin @ovh-hosting.fi. Ei mitään vastausta ja yritykseni tiedot ovat edelleenkin väärät.

Muiden tuoreita kokemuksia OVH:sta? Tulikohan sen asiakaspalvelu tiensä päähän suomalaisen asiakaspalvelun poistumisen myötä? Kovasti mainostavat uusia pilvipalveluita, mutta vanhat webhotelliasiakkaat jätetään huomioimatta...

Lebe80 [24.01.2019 16:40:11]

#

Miksi kirjoitat tänne? Mikset vaan hanki joltain muulta palveluntarjoajalta, jos homma on mennyt tämmöiseksi? Varmaankin myyneet toimintansa, tai sitten eivät vain tarjoa enää suomenkielistä aspaa.

tim85 [24.01.2019 17:35:37]

#

Kiitos vastauksesta, tai siis kysymyksestä :)

Siksi, että yli 7 vuotta hyvin pyörinyttä, edullista (useamman tunnuksen) järjestelyä olisi helpointa vaan jatkaa. Kuulisin siis mielellään, jos joku on saanut jonkinlaisen selityksen asiakaspalvelun viiveelle, ja jotain tilannepäivitystä tänä vuonna. Kyseessä on kuitenkin iso ja kokoajan laajeneva yritys, niin ei sen toiminta (ja perus webhotellien tuki) nyt voi tähän loppua.

Suomenkielisen aspan vaihtuminen englanninkieliseksi ei ole ongelma - kunhan tulisi vastauksia. Webhotellit sijaitsee Ranskassa ja suomenkielinen aspa oli itseasiassa vain yllättävä bonus.

The Alchemist [25.01.2019 07:52:08]

#

Tällaisista on hyvä saada keskustelua nettiin, niin tietää itsekin varoa huonoa palveluntarjoajaa. Ovh on aika tunnettu tekijä ja joskus aiheutti hypeä hyvin halvoilla palvelintarjouksillaan, mutta jos halpa hinta voi tarkoittaa jopa domainin omistusoikeuden vaarantumista, niin se on äärimmäisen huono vaihtokauppa.

tim85 [25.01.2019 08:56:50]

#

Edellisessä OVH-ketjussa (https://www.ohjelmointiputka.net/keskustelu/30762-ovh-hosting-fi-palvelusta-hieman/sivu-1) ainakin make3003 ja HannuTapio olivat OVH:n silloisia asiakkaita. Mitenköhän teille kävi ja sattuiko teilläkin menemään tunnusten yhteystiedot sekaisin vuoden 2019 alusta?

Laitan kyselyä Traficomille (lomake: palaute välittäjän toiminnasta) ja ilmoitan tänne jos tulee vastausta.

Vastaus

Aihe on jo aika vanha, joten et voi enää vastata siihen.

Tietoa sivustosta