Kirjautuminen

Haku

Tehtävät

Keskustelu: Yleinen keskustelu: Pelikilpailu

Koodi123 [23.01.2019 15:41:56]

#

Hei! Pelikilpailu on ohjelmointikilpailu, johon kuka tahansa voi osallistua. Pelikilpailussa ei ole palkintoja. Jos haluat osallistua siihen, vastaa tähän viestiin ja liitä siihen pelin koodi kooditagien avulla. Sallittuja ohjelmointikieliä pelin tekemiseen ovat: C++, Java, PHP, C, HTML, CSS, Java Script, Batch ja Python. Vastausaikaa on kaksi päivää. Jokainen vastannut saa 1-10 pistettä. Vastaamalla hyväksyt sen, että kuka tahansa saa kopioida, muokata ja julkaista pelisi.

Lebe80 [23.01.2019 16:48:56]

#

https://codepen.io/terolepisto/pen/VgLVpz

while ( confirm("Haluatko pelata riskiä? Jokaisella kierroksella on 75% mahdollisuus saada yksi piste lisää, tai vastaavasti, menettää kaikki.") ) {
  var pisteet = 0;
  var jatka = true;
  while ( jatka ) {
    var satunnainen = Math.floor(Math.random()*4);
    if (satunnainen != 0){

      pisteet ++;
      jatka = confirm("Hyvä! Sait pisteen. Pisteesi: "+pisteet+". \nHaluatko jatkaa?");
    }else{
      alert("Voe rähmä! Menetit kaikki pisteesi. Riski ei kannattanut. Olisi kannattanut lopettaa ajoissa...");
      pisteet = 0;
      jatka = false;
    }
  }
  alert("Peli päättyi! Pisteesi: "+pisteet);
}

pr0l3 [24.01.2019 14:49:40]

#

Hakkerointipeli:

<!DOCTYPE html>
<form action="" method="post">
Arvaa salasanat:<br>
<input name="s1"><input name="s2"><input name="s3"><input name="s4"><br>
<button type="submit">Arvaa!</button>
</form>
<?php
if (empty($_POST)) return;
function f($i, $md5) {
  $s = $_POST["s$i"] ?? "";
  $t = md5($s) == $md5 ? "oikein" : "väärin";
  echo "Sana $i $t<br>";
}
f(1, "1fd890f63ff430dc270c1cdfcf153e47");
f(2, "1ee2225a0118c6a8ff464cf2926cf352");
f(3, "5898c925714ca65fa2cbd4bea7970349");
f(4, "aa26db92654cb855e4ac309c9161b9c9");

Walkthrough: https://pastebin.com/cRmvtVqF

Lebe80 [25.01.2019 13:23:18]

#

Vähän jo jännittää kuka voittaa.

Tegu [25.01.2019 16:17:25]

#

Hyödynsin häikäilemättömästi mahdollisuutta kopioida ja muokata sen sijaan, että käyttäisin mielikuvitustani:

while (confirm("Haluatko pelata niukkaa?")) {
    var luku = parseInt(prompt("Arvaa jokin luku"));
    if (!isNaN(luku)) {
        alert(luku + 1 + "! Voitin niukasti.");
    } else {
        alert("Arvauksesi ei ollut luku");
    }
}

Koodi123 [26.01.2019 16:42:02]

#

Pelikilpailun voittaja on pr0l3. Hän sai kahdeksan pistettä.

Lebe80 [28.01.2019 09:03:01]

#

Onnea voittajalle

Vastaus

Aihe on jo aika vanha, joten et voi enää vastata siihen.

Tietoa sivustosta