Kirjautuminen

Haku

Tehtävät

Keskustelu: Nettisivujen teko: PHP 7.2 Puhelimella pikakuva web-kamerasta?

Kesän poika [19.01.2019 06:38:21]

#

Hei!
Minulla on ulkona käytössä web-kamera, josta olen voinut ottaa puhelimella ns. "pikakuvan". Ohjelma on tehty PHP:lla.
Käyttämälläni ulkoisella palvelimella on päivitetty palvelimen PHP-versio 5.6 versioon 7.2.
Ongelma ilmeni päivityksen jälkeen, netistä hekeminen kielitaidottomana on hankalaa, enkä ole löytänyt ratkaisua ongelmaan.
Mitä tarvii muuttaa?

// tällainen on virheilmoitus
[19-Jan-2019 06:05:34 Europe/Helsinki] PHP Warning:  file_get_contents(): http:// wrapper is disabled in the server configuration by allow_url_fopen=0 in /home/public_html/kuvat/pikakuva.php on line 451
[19-Jan-2019 06:05:34 Europe/Helsinki] PHP Warning:  file_get_contents(http://xxx.xxx.xxx.xxx/cgi/jpg/image.cgi): failed to open stream: no suitable wrapper could be found in /home/public_html/kuvat/pikakuva.php on line 451

Metabolix [19.01.2019 07:40:46]

#

Palvelimen asetuksista (php.ini) on ilmeisesti poistettu myös allow_url_fopen-asetus, joka nyt pitäisi saada takaisin.

Kesän poika [19.01.2019 07:43:49]

#

Kiitos, pitääpä laittaa viestiä ylläpidolle.

Ps. saitilla on muitakin aamuvirkkuja!

Vastaus

Aihe on jo aika vanha, joten et voi enää vastata siihen.

Tietoa sivustosta