Kirjautuminen

Haku

Tehtävät

Keskustelu: Ohjelmointikysymykset: Java: Class does not have a main method

Timpma60 [12.01.2019 08:49:08]

#

Netbeans:ssa tulee tällainen ilmoitus kun yritän ajaa ohjelmaa. Voisiko viisaammat kertoa mikä on pielessä? Kyllä siinä main -metodi on. Olen syksystä lähtien tehnyt tällä ohjelmointia, ennen ei ole tällaista ollut.

Kiitos!

Jaska [12.01.2019 09:22:31]

#

Vaikea sanoa. Stack Overflow'n mukaan virhe voi johtua monesta asiasta.

The Alchemist [12.01.2019 14:45:53]

#

En tunne java-kääntäjän toimintaa mutta esimerkiksi c++:n ja gcc:n kohdalla kääntäjä voi antaa monta erilaista virhettä ja se todellinen virhekohta löytyy, kun katsoo ensimmäisenä tulostettua virhettä ja korjaa sitten sen. Mutta niin kauan kuin pihtailet koodin kanssa, niin meidän on aivan turha heitellä arvauksia ilmaan.

maka78 [15.01.2019 08:25:18]

#

Ilman koodia tosiaan paha mennä sanomaan muuta, kuin että onhan main esitelty oikein?

class AnyClass{

       public static void main(String [] args){
             .....
       }
}

Vastaus

Aihe on jo aika vanha, joten et voi enää vastata siihen.

Tietoa sivustosta