Kirjautuminen

Haku

Tehtävät

Keskustelu: Nettisivujen teko: Mainoskoodia Wordpress-sivuun

musti [29.11.2018 14:51:33]

#

miten saan upotettua mainoskoodia sivuun niin että saamme tuloksena rahaa

<script type="text/javascript">
koodi tässä välissä
</script>

groovyb [29.11.2018 16:17:01]

#

<p>Hei mainostaja! Mikäli haluat mainoksesi tähän, ota yhteyttä osoitteeseen foo@bar.com!</p>
<div class="advertisement">
<img src="/mainos.jpg" alt="Firma oy" />
</div>

musti [29.11.2018 16:41:19]

#

tällainen koodi täytyisi saada sivun koodiin

<script type="text/javascript">
    var uri = 'https://adsby.improveads.fi/imp?z=2035&rnd=' + new String (Math.random()).substring (2, 11);
	document.write('<sc'+'ript type="text/javascript" src="'+uri+'" charset="ISO-8859-1"></sc'+'ript>');
</script>

onnistuuko mitenkään

groovyb [29.11.2018 19:26:27]

#

Senkun editoit sivujasi ja lisäät sen sinne. Kenenkään muun sivuille et voi tuota lisätä (ilman lupaa, tunnuksia etc.), ainakaan laillisesti.

Lebe80 [30.11.2018 09:04:31]

#

Jos kyseessä on nyt se Wordpress, niin suuntaat vaan sinne ylläpitopuolen:
Appereances -> Editor

https://codex.wordpress.org/Appearance_Editor_Screen

Tuota Codexia kannattaisi nyt lukea extra paljon, siellä on koko julkaisujärjestelmän oppaat ja ohjeet, niin ylläpitopuolesta ihan koodin yksittäisiin funkktioihin asti.

musti [30.11.2018 10:33:07]

#

Kiitos, tutustutaan

Vastaus

Aihe on jo aika vanha, joten et voi enää vastata siihen.

Tietoa sivustosta