Kirjautuminen

Haku

Tehtävät

Keskustelu: Ohjelmointikysymykset: HTML, JavaScript, PHP: Skriptin pysäyttäminen

mercier [11.09.2018 17:32:08]

#

Löysin koodinpätkän, jota hieman muokkasin.
Miten saan tämän pysähtymään ja käynnistämään php-koodin painamalla välilyöntiä tai klikkaamalla määrättyä koordinaattialuetta?

<!DOCTYPE html>
<html>
<head>

<script>

function readMouseDown(e){
	var result_x = document.getElementById('x_result');
	var result_y = document.getElementById('y_result');
	result_x.innerHTML = e.clientX;
	result_y.innerHTML = e.clientY;
}

document.onmousedown = readMouseDown;

</script>

</head>
<body>

<h1>Document that reads mouse positions</h1>
<h2 id="x_result">0</h2>
<h2 id="y_result">0</h2>

</body>
</html>

Grez [11.09.2018 17:38:52]

#

No jos ajatellaan että "määrätty koordinaattialue" olisi esim. ympyrä jonka halkaisija on 200 pikseliä ja keskipiste kohdassa x=200, y=200, niin lisää tuohon readMouseDown -funktion loppuun

var dx=200-e.clientX
var dy=200-e.clientY
if ((dy*dy+dx*dx)<10000) {
    document.onmousedown = null
    window.location.href = 'https://palvelin.xyz/skripti.php'
}

mercier [11.09.2018 18:03:09]

#

Kiitos ja kumarrus - kahvi ei ehtinyt jäähtyä kun vastaus tuli ja toimii!

Vastaus

Aihe on jo aika vanha, joten et voi enää vastata siihen.

Tietoa sivustosta