Kirjautuminen

Haku

Tehtävät

Keskustelu: Nettisivujen teko: php Palkan laskeminen työpäivästä

Rintsi [15.06.2018 12:07:48]

#

Yritän tehdä palkanlaskentaohjelmaa, lähinnä palkkakuittieni tarkastamisen helpottamiseksi.

Alkuun mun pitäisi tehdä lomake jonne annan kaksi kellonaikaa ja tiedon siitä onko kyseessä arki, Lauantai vai Sunnuntaivuoro. Esimerkiksi ajat 15:00 - 22:00 sisältää kolmea eri hintaista tuntia (1h lisätöntä, 5h iltalisällistä ja 1h yölisällistä tuntia.

Eli kuinka mun pitäisi edetä jotta voisin laskea hinnan kahden ajan erotukselle?

Toi mun koodin array taitaa olla ihan roskaa, Siinä on siis annettu arvo jokaiselle tunnille erikseen.
Eli en kovinkaan pitkälle ole tässä edennyt.

include "db.php";

$query = $handler->query('SELECT * FROM lisat');
$r = $query->fetch();

$TP = $r['TUNTIPALKKA'];	// TUNTIPALKKA
$YL = $r['YO_LISA'];		// YÖLISÄ, KERROIN
$IL = $r['IL_LISA'];		// ILTALISÄ, KERROIN
$LL = $r['LA_LISA'];		// LAUANTAILISÄ, KERROIN
$SL = $r['SU_LISA'];		// SUNNUNTAILISÄ, KERROIN
$PK = $r['NOLLAKERROIN'];	// PERUSKERROIN, KERROIN LISÄTTÖMILLE TUNNEILLE
$LI = $TP*$LL+$TP*$IL;		// LAUANTAIILTA TUNTI
$LY = $TP*$LL+$TP*$YL;		// LAUANTAIYÖ TUNTI
$SI = $TP*$SL+$TP*$IL;		// SUNNUNTAIILTA TUNTI
$SY = $TP*$SL+$TP*$YL;		// SUNNUNTAIYÖ TUNTI


$lisa=array(
  array("KLO","00","01","02","03","04","05","06","07","08","09","10","11","12","13","14","15","16","17","18","19","20","21","22","23"),
  array("ARK",$YL,$YL,$YL,$YL,$YL,$YL,$YL,$PK,$PK,$PK,$PK,$PK,$PK,$PK,$PK,$PK,$IL,$IL,$IL,$IL,$IL,$YL,$YL,$YL),
  array("LA",$LY,$LY,$LY,$LY,$LY,$LY,$LY,$LL,$LL,$LL,$LL,$LL,$LL,$LL,$LL,$LL,$LI,$LI,$LI,$LI,$LI,$LY,$LY,$LY),
  array("SU",$SY,$SY,$SY,$SY,$SY,$SY,$SY,$SL,$SL,$SL,$SL,$SL,$SL,$SL,$SL,$SL,$SI,$SI,$SI,$SI,$SI,$SY,$SY,$SY)
  );

Grez [15.06.2018 13:15:16]

#

Löytyisikö aiemmista keskusteluista ideoita

https://www.ohjelmointiputka.net/keskustelu/28439-ajan-pilkkominen
https://www.ohjelmointiputka.net/keskustelu/30103-vb-työajan-jako-yö-päivä-ilta
https://www.ohjelmointiputka.net/keskustelu/30228-php-yötuntien-tunnistus
https://www.ohjelmointiputka.net/keskustelu/30420-php-juhannuspäivä-pyhäinpäivä

Metabolix [15.06.2018 15:30:49]

#

Lisään vielä yhden linkin:

https://www.ohjelmointiputka.net/koodivinkit/30229-php-aikavälien-päällekkäisyyden-laskenta

Lebe80 [15.06.2018 15:51:08]

#

Palkan laskenta on uus Header already sent error

Rintsi [16.06.2018 15:14:58]

#

Kiitos linkeistä. Perehdyin tähän Metabolixin koodivinkkiin ja toimii hyvin tarkoituksiini.

Vastaus

Aihe on jo aika vanha, joten et voi enää vastata siihen.

Tietoa sivustosta