Kirjautuminen

Haku

Tehtävät

Keskustelu: Nettisivujen teko: HTML Input-tag ja skaalautuvaisuus

walkout_ [10.05.2018 15:45:16]

#

Hei,

Minulla on sellainen ongelma, että HTML-tagi input type text ei skaaladu selain ikkunan koon muuttamusen yhteydessä.

Haluasin että se skaalautuu sitä mukaa kun selain ikunan kokoa muuttaa.

Miten korjata ongelma?

groovyb [10.05.2018 16:15:52]

#

aseta leveydeksi 100%.

walkout_ [10.05.2018 16:19:54]

#

groovyb kirjoitti:

aseta leveydeksi 100%.

Ei auta pohjautuen koodiin mikä on ennalta koodattu,

groovyb [10.05.2018 17:35:31]

#

sittenpä auttanee ratkaisu joka toimii ennalta koodatun kanssa. Ymmärräthän, että sinua ei voi auttaa ellet laita koodia näkyviin

walkout_ [10.05.2018 22:29:46]

#

<table>
<tr>
<td>
Otsikko
</td>
<td>
<input type="text" />
</td>
</tr>
</table>

Eli kaikki muu skaalautuu lennossa ilman selain latausta kun selain ikkunan kokoa muuttaa mutta ei input-tagi.

walkout_ [11.05.2018 02:40:02]

#

Sori, tuplapostaus.
Olen toki tehnyt td-tageihin ja muihin tarvittavat CSS-muotoilut.
Tarkemmin ongelma on se, että kun selainikkunan kokoa muuttaa lennossa niin input-tagin koko pysyy niiden td-tagien alkuperäisen koon pituisena mitä se oli ensimmäisellä selain latauksella ja tulee ulos koko talukosta.

Lisäys:

Googlettamalla löysin nyt ratkaisun ongelmaani ja se on CSS-määritys: background-size: cover;

<input type="text" style="background-size: cover; width: 100%;"/>

Lebe80 [14.05.2018 08:39:15]

#

Background-size: cover ei vaikuta itse inputin leveyteen mitenkään, vaan inputissa näytettävän taustakuvan kokoon.

Tässä on annettu sen verran niukasti tietoa, ettei tätä olisi näillä tiedoilla voinut mitenkään ratkaista.

Width: 100% taas leventään inputin parent-elementin levyiseksi kuten toisessa viestissä jo ehdotettiin

Vastaus

Aihe on jo aika vanha, joten et voi enää vastata siihen.

Tietoa sivustosta