Kirjautuminen

Haku

Tehtävät

Keskustelu: Yleinen keskustelu: Arvostele foorumi

Sivun loppuun

trinit [05.06.2002 20:46:46]

#

Pyytäisin teitä arvostelemaan tekemääni keskustelufoorumin pohjaa (NForum), joka löytyy http://nforum.has.it osoitteesta. Uusimman version, joka tänään on julkaistu, uusia toimintoja ovat mm. omien viestien muokkaus, viestin lainaus vastauksen pohjaksi, hymiöt sekä tekstin lihavointi, kursivointi ja alleviivaus foorumin omia tageja käyttäen.

Lainaustoiminnon pitäisi toimia 90% varmuudella silloin kun lainattavassa viestissä on jo aikaisempia lainauksia. NForumin Testit-alueelta löytyy yksi kokeilu koskien sisäkkäisiä lainauksia.

TIC [05.06.2002 20:52:43]

#

Ei tänään, huomenna.

Veltto [05.06.2002 21:37:03]

#

loistava foorumi, ainakin jos versio todellakin on tuo 0.03

trinit [05.06.2002 21:59:25]

#

Kiitos.

Kyllä se todellakin on. Tänään julkaistu versio on järjestyksessään kolmas. Versionumeroinnissa ei ole noudatettu ihan samaa logiikkaa kuin muissa ohjelmissa mutta tuohon on tulossa jossakin vaiheessa muutos. Pistäkää vain lisää komentteja ja ehdotuksia tulemaan.

Antti Laaksonen [05.06.2002 22:30:12]

#

Siistiltä ja toimivalta näyttää, joissain kohdissa minulla oli vielä fonttina Times New Roman, joka näytti vähän häiritsevältä muuten tyylikkäässä käyttöliittymässä.

TuLe [06.06.2002 00:58:50]

#

Ootko kokeillu tota Operalla? IE:llä se näyttää ihan hyvältä, mutta Operalla ne tekstit on ihan väärässä kohdassa ja muutenkin näyttää huonolta.

TH [06.06.2002 07:40:18]

#

Hyvä foorumi, toimi ainakin hyvin Opera 6.0 versiolla. Tekstit olivat paikallaan jne.. Näytössä resoluutiona oli 1024 x 768, jos sillä nyt on mitään merkitystä.

TuLe [06.06.2002 11:01:58]

#

Mulla on Opera 6.01 ja ei toi homma oikeen toimi.

TIC [06.06.2002 11:07:45]

#

Miksi niitä pitää olla monia selaimia :) Oisvain 1 kpl, nii ihmisillä menis hyvin. :)

TH [06.06.2002 12:18:33]

#

TuLelle: Mulla taas on sama juttu joidenkin sivujen kanssa, mutta toi foorumi ainakin toimi hyvin. :)
TICille: Niinpä. :)

trinit [06.06.2002 17:17:03]

#

NForum on testattu seuraavilla selaimilla: Mozilla 1.0 RC3, IE 6, Opera 6.03 sekä Netscape 4.79:llä joista Opera on ainoa joka jostain syystä jättää taulukon rivin valign=top määritteen huomioimatta. Syytä tähän en tiedä enkä ole vielä siihen korjausta saanut tehtyä.

Foorumin teossa ja testauksessa on pääosin käytetty Mozilla selainta, Apreliumin Abyss Web Server v1.03:a sekä ConTEXT-editoria. PHP-tulkin versio on ollut 4.2.0 (jos jotakuta kiinnostaa tällainen tieto)

trinit [06.06.2002 17:18:39]

#

Antti: missä se Times New Roman fontti oikein tulee? Mielestäni kaikki tekstit pitäisi tulla jo Verdanalla tai Arialilla, mutta näköjään jokin kohta on jäänyt huomaamatta.

TuLe [06.06.2002 17:41:52]

#

trinit, ootko testannu sen W3C:n validaattorilla? Jos se on validi, pitäs sen toimia Operallakin.

TuLe [06.06.2002 17:50:57]

#

http://validator.w3.org/check?uri=http://www.nforum.has.it/&charset=(detect automatically)&doctype=Inline

http://validator.w3.org/check?uri=http://www.saunalahti.fi/~trinit/nforum/index.php&charset=(detect automatically)&doctype=Inline

Eli sieltä puuttuu ne dokumennityyppihommelit, ja sitä ei voi validoila.

TuLe [06.06.2002 17:54:30]

#

http://www.lempinen.net/lehtori/lehtori.cgi?url­=http://www.nforum.has.it&print=on&help=on

http://www.lempinen.net/lehtori/lehtori.cgi?url­=http://www.saunalahti.fi/~trinit/nforum/index.php&print=on&help=on

Höh, toihan on täynnä virheitä.

trinit [06.06.2002 18:37:46]

#

No niin, nyt toimii Operallakin. HTML-koodiin oli tullut yksi pieni kirjoitusvirhe: <dl><dd>...</dd></dl> sijasta olin kirjoittanut <dl><dl>...</dl></dl>.

Ja TuLe:lle - nyt siellä on dokumentintyyppimäärittely ja Lehtori sekä W3C:n validaattorit näyttävät enää kaksi virhettä.

Antti Laaksonen [06.06.2002 18:44:59]

#

Ainakin minulla aihelista näkyy edelleen Times New Roman -fontilla:

https://www.ohjelmointiputka.net/trinitfoorum.png

trinit [06.06.2002 19:02:24]

#

ok. Sekin on korjattu nyt.

TuLe [07.06.2002 12:53:38]

#

Joo nyt toimii mullakin.

TuLe [07.06.2002 12:54:37]

#

Toi "NForum on kopioitavissa kopiointisivulla. Uusin versio on v0.03, julkaistu 5.6.2002" on vielä Times New Roman fontilla. Korjaa se vielä.

trinit [07.06.2002 16:40:45]

#

Joo, nyt on korjattu

trinit [08.06.2002 14:03:04]

#

Foorumin nforum.has.it osoite ei oikein toimi joka kerta joten käyttäkää osoitetta http://nforum.n2v.net tai suoraan http://www.saunalahti.fi/~trinit/nforum


Sivun alkuun

Vastaus

Aihe on jo aika vanha, joten et voi enää vastata siihen.

Tietoa sivustosta