Kirjautuminen

Haku

Tehtävät

Keskustelu: Nettisivujen teko: JavaScript: href iframessa samaan ikkunaan

sprawl [06.02.2018 21:33:57]

#

Käytän tässä yhden ulkopuolisen toimittajan softaa:
<script src="//services.wheel-size.com/code/ws-widget.js"></script>

  var widget = WheelSizeWidgets.create('#ws-widget-7c6c6c', {
    uuid: '*****',
    type: 'finder',
    width: '600'
  });
 widget.registerUserLinks({
replaceTire: {
                    href: '********linkki*******',
icon: 'new-window',
                    title: 'Teksti'
                }

});

Palveluntarjoaja sanoo että tuo href voi aueta vain ja ainoastaan uuteen välilehteen, onko näin?
Itse en ole noihin JS/iframe systeemeihin niin perehtynyt mutta ihmettelen vain että eikö muka tosiaan saa toimimaan mitenkään niin että aukeaisi tuo linkki ihan samassa ikkunassa..

Osaisko joku heti sanoa tuohon jonkun ratkasun? Koitin googlailla kaikkea window parent/_self systeemejäkin muttei mikään ainakaan omien testauksien seurauksena toiminut.

Tai jos tuota ei voi korjata toimimaan ns. "oikein", niin miksi ei? Olisi kiva ymmärtää miksi sitä ei voi tehdä niin..

groovyb [06.02.2018 22:29:16]

#

koska href on yksi parametri widgetille, ei ole mitään vakiota mitä se tekee. se tekee juuri sitä mitä sen on koodattu tekevän widgetin sisällä.

sprawl [06.02.2018 22:38:27]

#

groovyb kirjoitti:

koska href on yksi parametri widgetille, ei ole mitään vakiota mitä se tekee. se tekee juuri sitä mitä sen on koodattu tekevän widgetin sisällä.

Niin, mutta pystyykö sen toimintaa muuttamaan tuolla ws-widget.jss sisällä ?

groovyb [08.02.2018 15:42:27]

#

Pystyy kyllä, mutta toiminnallisuuden metsästäminen tuosta minimoidusta js:stä on kyllä työläs homma. Olettaen tietenkin että itse linkkien käsittely suoritetaan ylipäätään tuon widgetin sisäpuolella, eikä vain niiden rendaaminen näkyviin.

Vastaus

Aihe on jo aika vanha, joten et voi enää vastata siihen.

Tietoa sivustosta