Kirjautuminen

Haku

Tehtävät

Keskustelu: Työtarjoukset: Etsimme Developeria ja/tai traineeta

ALMPartners [31.01.2018 14:39:19]

#

ALM Partners Oy kasvaa voimakkaasti ja etsimme riveihimme Developeria tai Developer traineeta treasury-tiimiin. Olemme vuonna 2010 perustettu finanssialan ammattilainen.

Tarjoamme hakijoille mahdollisuuden hankkia laaja-alaista osaamista pankkien ja rahoituslaitoksien treasuryn toiminnasta ja sen kehittämisestä. Päätehtäviäsi ovat treasuryn ja riskienhallinnan järjestelmien kehittäminen ja näihin liittyvä asiakaskonsultointi. Olet korkeakouluopintojesi loppuvaiheessa tai jo muutaman vuoden työkokemuksen omaava – räätälöimme tehtävänkuvauksen yhdessä kokemuksesi ja mielenkiintosi mukaan.

Tulet osaksi treasury-tiimiä, joka toimittaa asiakkaille treasury-järjestelmään liittyviä kehitysprojekteja ja järjestelmäylläpitoa. Ensimmäisen vuoden aikana opit perusteet treasuryn liiketoiminnasta sekä niitä tukevista järjestelmistä. Teknologioista tutuksi tulevat esimerkiksi Ambit Quantum, Ambit Focus, palvelin infrastruktuurit, SQL Server, raportointityökalut ja integraatiot.

Tämän ohessa opiskelet lisätaitoja aktiivisesti ja pääset vaikuttamaan millä työkaluilla treasuryn työkaluja kehitetään ja ylläpidetään nyt ja tulevaisuudessa (Azure, AWS, Tableau, Python, Spark, ETL, PowerShell, …).

Olemme erittäin kiinnostuneita henkilöistä, jotka osoittavat kiinnostusta, osaamista ja harrastuneisuutta yleisiä teknologioita kohtaan.


Jos yllä oleva herätti kiinnostusta kyseiseen positioon tai muuten kuvaus herätti mieleenkiintoa joiltakin osa-alueilta niin käy sivuillamme tutustumassa meihin ja tarjontaan lisää!

https://www.almpartners.fi/ura-alm-partnersilla/

Vastaus

Aihe on jo aika vanha, joten et voi enää vastata siihen.

Tietoa sivustosta