Kirjautuminen

Haku

Tehtävät

Keskustelu: Nettisivujen teko: jQuery ja setTimeoutin uudelleenmääritys

xxmss [29.01.2018 22:46:50]

#

Minulla on sivulla tämmöinen jQuery-koodi, joka näyttää alertin 6 sekunnin välein.

var toista_valvonta;

$(document).ready(function(){
  toista_valvonta = setTimeout('valvonta()', 6000);

  (function valvonta() {
    alert('valve');

    toista_valvonta = setTimeout('valvonta()', 6000);
  })();
});

Avaan varsinaisen sivun päälle dynaamisesti divin, jossa olevaa linkkiä painettaessa ajetaan seuraava jQuery-koodi, jonka on tarkoitus ajaa valvonta-funktio 6 sekunnin sijasta 1 sekunnin kuluttua:

clearTimeout(toista_valvonta); // toimii OK
var toista_valvonta = setTimeout('valvonta()', 1000); // ei toimi

Viimeisimmän koodin suorituksen jälkeen toista_valvonta on clearattu, joten alert ei enää ilmesty. Haluaisin kuitenkin, että alertin näyttävä valvonta-funktio ajettaisiin 1 sekunnin kuluttua.

Miten voisin saada tämän toimimaan?

Lebe80 [30.01.2018 09:04:07]

#

Toimisko näin?

$(document).ready(function(){
  toista_valvonta = setTimeout( valvonta, 6000);

  });
function valvonta() {
    alert('valve');

    toista_valvonta = setTimeout( valvonta, 6000);
  };

xxmss [30.01.2018 17:19:28]

#

Kiitos, Lebe80!

Vastaus

Aihe on jo aika vanha, joten et voi enää vastata siihen.

Tietoa sivustosta