Kirjautuminen

Haku

Tehtävät

Keskustelu: Työtarjoukset: Pieni web-sovellus

mrkebab [15.12.2017 11:54:19]

#

Hei, Löytyykö sivustolta tekijää, jolla olisi hallussa HTML5, Javascript + css?

Eli tarvitsen tekijän web-palveluun.

Lyhyesti palvelusta: Palvelukartta, kyseessä on palvelukartta nettisivuilla. Kartta on taiteilijan tekemä piirroskuva - kovin tarkkaa karttaa ei ole tarkoitus tehdä.

Kun asiakas hakee tiettyä palvelua, hän valitsee vaikkapa alasvetolaatikosta ryhmän, esimerkiksi: Vaatekaupat

Tämän jälkeen kartalle tulisi punaiset pisteet (pallo, kuva, tms) karttaan, missä vaateliikkeet sijaitsevat. Tämän jälkeen, kun pallon päälle vie hiiren tai klikkaa sitä sormella, avautuisi pieni infoboksi, jossa olisi liikkeen tietoja. Pallo voi olla myös harmaa, jos liike on vaikkapa suljettu pidemmältä ajalta esim. kesäloma tms.

Kategorioita on n. 10 kpl ja yhteensä yrityksiä n. 100 kpl. Myös kielivaihtoehto olisi tärkeä. Eli asiakas voi valita vaikkapa englannin suomen sijaan.

Kriteerejä:

- Sivuja käytetään enimmäkseen mobiililla, eli sovellusta pitäisi pystyä käyttämään myös mobiililla.
- Ei tarvitse lisätä mitään lisäosia (Flash tms)
- Meidän on suht helppo lisätä/ poistaa yrityksiä
- Eri kieliä pystyy lisäämään myöhemmässä vaiheessa.
- Helppokäyttöisyys
- Skaalautuvuus. Myöhemmin voi tulla myös toinenkin kartta (eri paikka), eli pystymme helposti kopioimaan olemassa olevaa ratkaisua.
- Osaat oikeasti tehdä kyseisen sovelluksen. Tarkoitus olisi saada sivu pystyyn 1-2kk sisällä.

Sinun ei tarvitse huolehtia graafisesta puolesta, vaan ne hoidetaan toista kautta.

Jos kiinnostusta ja taitoa löytyy, niin laita sähköpostia osoitteeseen: makela1001@gmail.com

Laita myös palkkatoiveesi (könttä tai /h) ja arvio, kauan sovelluksen tekemisessä kestäisi.

mrkebab [18.03.2018 09:37:18]

#

Tekijä puuttuu.

The Alchemist [18.03.2018 10:03:26]

#

Siis pitäisi tehdä kartta olemassaolevan järjestelmän kylkeen vai koko järjestelmä (haku, tietojen syöttö, käyttäjähallinta...) pykätä tyhjästä? Vaatimustaso on aivan skaalan eri ääripäistä näissä kahdessa.

Grez [18.03.2018 13:20:05]

#

The Alchemist kirjoitti:

Siis pitäisi tehdä kartta olemassaolevan järjestelmän kylkeen vai koko järjestelmä (haku, tietojen syöttö, käyttäjähallinta...) pykätä tyhjästä? Vaatimustaso on aivan skaalan eri ääripäistä näissä kahdessa.

Eikös tuossa nyt selvästi sanonut, että pitäisi olla helppo lisätä/poistaa yrityksiä, eli haku ja tietojen syöttö pitäisi tehdä "tyhjästä" suoraan tehtäväkuvauksen perusteella.

En sit tiedä kumpaa tarkoitit "käyttäjähallinnan" osalta isommaksi hommaksi, yksinkertaista ylläpitäjän tunnistamista esim. salasanalla vai sitä että kytkeydytään johonkin olemassaolevaan järjestelmään, mutta en kyllä sanoisi että vaatimustasossa oltaisiin kovinkaan kaukana toisistaan, puhumattakaan että "skaalan ääripäissä" :D

The Alchemist [18.03.2018 18:25:52]

#

Itse tarkoitin sitä, että jos sivusto pyörii jo valmiiksi jollain avoimen sorsan cms:llä, niin olisi käytännöllisintä varmasti lisätä siihen moduuli sen sijaan, että rakennetaan erillinen puoli-cms nollasta tai jonkin wordpressin päälle. Tiedonannosta ei selviä se, että onko karttaa kaipaava sivusto jonkinlainen yritysrekisteri, jossa osa tiedoista on, vai kuuluuko uusien tietojen syöttämiseen myös kokonaisen firman tiedot. Vaikka kartalla ne voivat näyttää yksinkertaisilta, niin yhtäkkiä kokonaisuus voikin kasvaa paria tekstikenttää isommaksi.

(Ja kun toimeksiannossa puhutaan käyttöliittymätekniikoista, niin järjestelmästä tuleekin kokonaisuutena esimerkiksi php-painotteinen.)

Nostamo [30.03.2018 10:31:27]

#

Moi!

Voisimme toteuttaa tuon WordPressin päälle. Minkälainen tuo kartta siis tarkalleen ottaen olisi?

Ota yhteyttä vaikka sivujemme kautta, jos tekijä edelleen hakusessa ja WordPress käy alustaksi.

Terveisin
Risto
Digitoimisto Nostamo

Vastaus

Aihe on jo aika vanha, joten et voi enää vastata siihen.

Tietoa sivustosta