Kirjautuminen

Haku

Tehtävät

Keskustelu: Nettisivujen teko: Multidimensionaalinen array ja mapping

noutti [07.12.2017 10:42:56]

#

Eli minulla on array, joka on struktuuriltaan suurinpiirtein oheisen kaltainen:

const array = [{
    nimi: 'Juhani',
    lelut: [
        {
            tyyppi: 'lego',
            ostettu: [
                {
                pvm: '12.3.2017'
                },
                {
                pvm: '12.4.2017'
                }
            ]
        },
        {
            tyyppi: 'lumilapio',
            ostettu: [
                {
                    pvm: '17.6.2016'
                },
                {
                    pvm: '18.7.2017'
                }
            ]
        }
    ]
}];

Seuraavaksi tahtoisin mapata tuon arrayn taulukoksi, joka on sisennetty divien sisälle. Kuinka tässä tilanteessa kannattaisi toimia, kun perus array.map(a,b) käy lävitse vain indeksin numero nolla, mutta ei lähde looppaamaan? Tulisiko array jotenkin pilkota palasiksi vai vaihtaa tulokulmaa?

Huomionarvoisena tietona täytyy sanoa se, että Juhanin lelulaatikko on lähes pohjaton ja erinäisiä leluja ja ostopäivämääriä sieltä löytyy huomattavasti. Lisäksi päivämäärien lisäksi saattaa löytyä lisää aliarrayta jne... Tilanne on kinkkinen Juhanin kannalta!

groovyb [07.12.2017 11:42:10]

#

Tässäpä esimerkki rumalla html:llä jqueryä käyttäen: JSFiddle

Suosittelen että tuo esimerkissä appendattava html tehdään templateilla, esimerkiksi mustache.js:ää käyttäen. itse taulukon käsittelyn tulisi kuitenkin selvitä tuosta.

noutti [07.12.2017 13:33:57]

#

Hei kiitos!

Vastaus

Aihe on jo aika vanha, joten et voi enää vastata siihen.

Tietoa sivustosta