Kirjautuminen

Haku

Tehtävät

Keskustelu: Nettisivujen teko: function multiexplode PHP7:ssä

sprawl [05.10.2017 12:22:35]

#

function multiexplode ($delimiters,$string) {

    $ready = str_replace($delimiters, $delimiters[0], $string);
    $launch = explode($delimiters[0], $ready);
    return  $launch;
}

$koko = multiexplode(array("/","-"),$size);

Olen käyttäny tämmöstä mutta PHP7 siirtymisen jälkeen:

Parse error: syntax error, unexpected 'function' (T_FUNCTION)

Millä tuon voisi korvata kun ei äkkiseltään löytyny mitään googlesta.

Mulla on siis tietueita jotka on muotoa 100/20-30 ja niistä oon tuolla ottanut omiin funktioihin luvut 100, 20 ja 30

preg_split ilmeisesti toimis myös , viimeinen funktio sisältäisi kaiken mitä "-" merkin jälkeen tulee. En vain ymmärtänyt tuon toiminnasta mitään...

Grez [05.10.2017 12:57:00]

#

Pitäis tietää mitä siellä aikaisemmilla riveillä lukee. Puuttuva ; ?

sprawl [05.10.2017 13:50:35]

#

Tota $size sisältöä tarkotat?

Siellä voi olla esim. seuraavaa:

$size = "100/20-50 G";
$size = "200/30-20";
$size = "100/20-50B";

Mutta / ja - on aina se erotteleva tekijä.

Metabolix [05.10.2017 14:33:38]

#

Virheilmoituksessa lukee, että koodissa on odottamattomassa kohdassa sana function. Eli vika ei ole tuossa koodissa, jonka laitoit, vaan vika on jossain muualla. Yleensä vika on siinä, että ennen sanaa function on jokin virhe, esimerkiksi puuttuva puolipiste.

Esimerkki:

<?php
$sana = "hei" // huomaa, että tästä puuttuu puolipiste!
function foo() { // unexpected 'function'
}

Virheilmoituksessa lukee yleensä myös tiedosto ja rivinumero, joten voit siitä katsoa, missä kohti koodia virhe on.

Vastaus

Aihe on jo aika vanha, joten et voi enää vastata siihen.

Tietoa sivustosta