Kirjautuminen

Haku

Tehtävät

Keskustelu: Yleinen keskustelu: Millä alalla kasvua?

E1ss [02.09.2017 17:39:29]

#

Olen tällähetkellä android pelien kehittäjä ja jonkun verran kooditaitoja ob kertynyt. En kuitenkaan usko että androidilla voi enään tienata hyvin koska siellä on niin isoja tekijöitä että ne murskaavat pienet jotka meinaavat menestyä. Haluaisin vaihtaa alaa johonkin uuteen jossa voisi tulla miljardööriksi tai edes miljonääriksi. Joten tietääkö joku jotain uutta alaa missä voisi tienata hyvät rahat menestymällä ohjelmoimalla samalla tavalla kuin rovio teki 2007?

Jaska [02.09.2017 22:15:15]

#

Varmaan moneltakin alalta voi päästä miljonääriksi kunhan on tarpeeksi hyvä. Pitää vaan keksiä jotain, joka myy paljon ja isoon hintaan. Usein se keksiminen on hankalaa ja vaatii pitkän koulutuksen ja osaamisen. Keksi vaikka rokote aidsiin tai ratkaise kasvihuoneilmiö niin saat vähintään miljoonan. Aika varmasti molempien ongelmien ratkaisuun voi hyödyntää ohjelmointia ja mallintamista.

Tunnen ainakin muutaman ihmisen, joka on saanut miljoonan. Toinen on pankkialalla, toinen maailmanluokan professori.

Ehkä se on helpointa yrittää vaan koko ajan kehittää itseään yhä parempipalkkaisiin hommiin askel kerrallaan ja laajentaa osaamista siihen suuntaan, mistä maksetaan kulloinkin.

Tai sitten voi muuttaa halvan elintason maahan ja tehdä etätyönä hommia maahan, jossa on korkea elintaso. Esimerkiksi jos asuu Karibialla ja tekee softaa etätyönä Norjaan tai Sveitsiin, niin luulisi pärjäävän ihan kivasti.

Vastaus

Aihe on jo aika vanha, joten et voi enää vastata siihen.

Tietoa sivustosta