Kirjautuminen

Haku

Tehtävät

Keskustelu: Työtarjoukset: Code Academy -koulutusohjelma, Varsinais-Suomi

SaranenConsulting [02.05.2017 10:36:21]

#

Code Academy -rekrytointiohjelma kouluttaa Varsinais-Suomessa

Tulevaisuuden ohjelmistokehittäjiä

Asiakkaamme hakevat ohjelmoinnista kiinnostuneita henkilöitä, jotka haluavat löytää uuden työn Varsinais-Suomesta. Voit olla vastavalmistunut tai hankkinut jo enemmän työelämän kokemusta. Tärkeintä on oikea asenne, motivaatio, dynaaminen ja kehittymishaluinen ote työhön. Täysin valmis koodari ei tarvitse olla, mutta aiemmin hankitusta osaamisesta on varmasti hyötyä.

Code Academy -rekrytointiohjelman asiantuntijakoulutukset tarjoavat käytännönläheisen koodikoulun ja syväsukelluksen ammattimaiseen softakehitykseen. Koulutus on suunniteltu siten, että pääset heti hyödyntämään koulutuspäivien oppeja omassa yhteistyöyrityksessäsi tuleviin työtehtäviisi samalla perehtyen.

Koulutus järjestetään suomeksi. Puoli vuotta kestävän koulutusohjelman ajaksi kanssasi solmitaan koulutussopimus. Ohjelma järjestetään 30.5.2017–21.11.2017 välisenä aikana, ja tavoitteena on työsopimus yhteistyöyrityksen kanssa ohjelman päätteeksi.

Kuka voi hakea?

Voit hakea ohjelmaan, mikäli olet työttömänä työnhakijana, työttömyysuhan alaisena, tai työsuhteesi on päättymässä.

Koulutusohjelmaan hakeminen edellyttää kahden hakemuksen täyttämistä:

Hakemusten käsittely ja hakijoiden haastatteleminen aloitetaan jo hakuajan aikana. Paikat täyttyvät sitä mukaa, kun yritykset tekevät päätöksiä, joten hae heti ensimmäisten joukossa! Haku koulutusohjelmaan päättyy 15.5.2017.

Lue lisää Code Academy -ohjelmasta osoitteesta: http://www.rekrytointikoulutus.fi/codeacademyvarsinaissuomi/

Lisätietoja

Code Academy -koulutusohjelma on Työhallinnon rahoittama koulutus, jonka ajalta voit saada sitä ansiopäivärahaa, peruspäivärahaa tai työmarkkinatukea, johon olisit työttömänä oikeutettu, sekä kulukorvausta. Koulutuksen ensisijaisena tavoitteena on työsopimus yhteistyöyrityksen kanssa ohjelman päättyessä. Lisätietoja hakemisesta ja taloudellisista tuista antaa Työlinjan Koulutusneuvonta puh. 0295 020 702 tai koulutusneuvonta@te-toimisto.fi.

Ohjelman toteutuksesta vastaa Saranen Consulting Oy yhdessä rekrytoivien yritysten ja Varsinais-Suomen TE-toimiston kanssa.

Vastaus

Aihe on jo aika vanha, joten et voi enää vastata siihen.

Tietoa sivustosta