Kirjautuminen

Haku

Tehtävät

Keskustelu: Ohjelmointiputka: Värit sekaisin

Sivun loppuun

TapaniS [14.02.2017 11:57:42]

#

Mulla on jotenkin ohjelmointiputkan väritys mennyt ihan kummallisen näköiseksi. Onko jossakin asetus, mistä saan näkymän taas kuntoon?

groovyb [14.02.2017 12:14:29]

#

Olen ymmärtänyt, että tähän auttaa aika. Kerran vuodessa sivusto sekoaa kummallisesti, ja asia korjaantuu jostain syystä itsestään kun päivämäärä vaihtuu.

fergusq [14.02.2017 21:49:31]

#

Ystävänpäiväteema on mukavaa virkistystä tavalliseen. Putkassa voisi olla enemmänkin vaihtelua.

qeijo [14.02.2017 22:28:15]

#

Mielestäni todella loukkaavaa.

TapaniS [15.02.2017 16:22:39]

#

Joo, nyt värit on taas kunnossa! Huh-huh, olipa pahan näköinen!

qeijo [16.02.2017 18:19:13]

#

Olen soittanut jo poliisit.

Elias Kosunen [17.02.2017 16:49:52]

#

Laita ?sopoputka=1 urlin loppuun niin saat kokea sen vuoden jokaisena päivänä!

https://www.ohjelmointiputka.net/?sopoputka=1

Quirzo [18.02.2017 10:39:33]

#

Elias Kosunen kirjoitti:

Laita ?sopoputka=1 urlin loppuun niin saat kokea sen vuoden jokaisena päivänä!

https://www.ohjelmointiputka.net/?sopoputka=1

Mahtavaa! Nyt voin jälleen nauttia putkassa käymisestä muinakin päivinä.

TapaniS [19.02.2017 11:32:54]

#

Aaaarrrrrrggggggghhhhhhh!!

fergusq [19.02.2017 12:30:37]

#

Jos söpöputka ei ole tarpeeksi miellyttävä, niin alla olevan koodin suorittaminen nettiselaimen konsolissa saa aikaan ihmeitä:

$("div").css("transform","matrix3d(0.9114,0.17,0.36,-0.0001,-0.17,0.9506,0.22,0.0002,-0.36,-0.22,0.9021,0,0,0,0,1)")
$("h2,ul").css("transform","matrix3d(1,-0.03,-0.09,-0.0003,0.03,0.99,0.14,0.0001,0.09,-0.14,0.99,0,0,0,0,1)")
$("hr").css("transform","matrix3d(1,-0.57,-0.02,0.0002,0.07,-0.99,-0.10,-0.0001,0.02,0.1,-0.99,0,0,0,0,1)")
$("hr,h1,p").css("animation","marquee 50s linear infinite").css("animation-duration","5s")
$("head").append("<style>@keyframes marquee{0%{text-indent:27.5em;transform:matrix3d(0.8114,0.17,0.36,-0.0001,0.17,0.9506,0.22,0.0002,0.36,0.22,0.9021,0,0,0,0,1);}50%{text-indent:-105em;transform:rotate(20deg);}100%{text-indent:27.5em;transform:matrix3d(0.9114,0.27,0.46,-0.0005,-0.07,0.9506,0.22,0.0002,-0.26,-0.22,0.9021,0,0,0,0,1);}}</style>")
$("p").css("transform","rotate(-3deg)")
$("body").css("text-transform","lowercase").css("background-color","#ff00aa").css("font-family","Comic Sans, Comic Sans MS")
$("body").append("<iframe width=\"1\" height=\"1\" src=\"https://www.youtube.com/embed/CYK7fJVvZw8?autoplay=1&cc_load_policy=1\" frameborder=\"0\" allowfullscreen></iframe>")

Vakavasti puhuen, ylläpidolle ehdotus: putkan ulkoasun vaihteleminen useamminkin kuin ystävänpäivänä olisi hauskaa. Esimerkiksi jouluisin voisi käyttää punaisen värejä. Lautapelisivusto on jo putkan edellä tässä asiassa.

Quirzo [19.02.2017 22:46:48]

#

fergusq kirjoitti:

Vakavasti puhuen, ylläpidolle ehdotus: putkan ulkoasun vaihteleminen useamminkin kuin ystävänpäivänä olisi hauskaa. Esimerkiksi jouluisin voisi käyttää punaisen värejä. Lautapelisivusto on jo putkan edellä tässä asiassa.

Lautapelisivusto on jo edellä tässäKIN asiassa. Itsellä putkaa selaillessa CPU-kuorma on kokoajan 100 % koska putkan sivuilla ei ole käytetty Thread.sleep()-komentoa jotta saisi vähän prosessorinkäyttöä hillittyä. Tähän toivoisin parannusta!


Sivun alkuun

Vastaus

Aihe on jo aika vanha, joten et voi enää vastata siihen.

Tietoa sivustosta