Kirjautuminen

Haku

Tehtävät

Keskustelu: Nettisivujen teko: Wordpress: oma PHP-sivu ja $_GET-parametrit?

creepy [21.09.2016 08:54:57]

#

Onko kokemuksia miten välitetään linkissä parametrejä wordpressin custom siviulla?

Olen tekemässä omaa sivua templatesivulla ja olisi tarkoitus näyttää tietoa sivulla $_GET:n perusteella.¨

esim. tällä tapaa näyttäisi tietyn vuoden: www.domain.com/omasivu.php?vuosi=2016

echo "<a href={$_SERVER["PHP_SELF"]}?vuosi={$vuosilista->vuosi}>";

tuo heittää aina index.php sivulle


onko wordpressissä jokin fiksu tapa tälläiseen?

dartvaneri [21.09.2016 15:40:14]

#

Oisko näin:

<?php
    echo '<a href="?vuosi='.htmlspecialchars($_GET["Vuosi"]).'">Vuosi</a>';
?>

Metabolix [22.09.2016 22:10:37]

#

Tiedostonimeä tai -polkua ei tarvitse aina toistaa, vaan pelkän GET-parametrin muutoksen voi tehdä aloittamalla osoitteen ?-merkillä.

$vuosi = intval($vuosilista->vuosi);
echo "<a href='?vuosi={$vuosi}'>Vuosi {$vuosi}</a>";

(Jos on takuuvarmaa, että tieto on luku, ei tarvita htmlspecialchars-funktiota. Asian voi varmistaa intval-funktiolla, kuten yllä.)

PHP_SELF ei ole turvallinen eikä tarpeellinen. Älä käytä sitä. Vähintäänkin htmlspecialchars on sen kanssa välttämätön.

The Alchemist [23.09.2016 22:43:43]

#

Minnuu edelleen oksettaa ihmisten tapa tehdä php:n tulostuksesta hirveän sotkuista roskaa. Tässäpä yksi pseudohko esimerkki siitä, miten minusta tulee selkeämpää koodia:

<a href="<?= url($query) ?>">Vuosi <?= $query->year ?></a>

Vastaus

Aihe on jo aika vanha, joten et voi enää vastata siihen.

Tietoa sivustosta