Kirjautuminen

Haku

Tehtävät

Keskustelu: Työtarjoukset: Front End Develop (AngularJS)

juhohe [19.02.2016 08:29:19]

#

Angular JS-kehittäjälle mahdollisuus päästä mukaan ammattitaitoiseen ja mukavaan tiimiin, tekemään ja toteuttamaan uutta käyttöliittymää uusilla teknologioilla.
Toimintamme laajentuessa haemme Vantaan toimipisteeseemme sinua oikean tekemis-asenteen omaava Angular JS -kehittäjä työskentelemään ohjelmistokehityksen eturivin paikalla digitaalisen liiketoiminnan hankkeissa. Voit olla pitkän linjan osaaja tai nuorempi tekijä. Pääasia on, että sinulla on riittävä kokemus ohjelmistokehityksestä sekä halu, kyky ja mielellään intohimo tuottaa hyvää ja ylläpidettävää koodia tehokkaasti työskennellen sekä oppia uusia teknologioita ja kehittää osaamistasi.

Sinun tulee tuntea uusimpia käyttöliittymätekniikoita sekä omata kokemusta SPA-sovellusten toteuttamisesta jollakin modernilla JavaScript-frameworkillä (esim. AngularJS, React.js) sekä pystyä kommunikoimaan front-end-teknologiaratkaisuista järjestelmäarkkitehdin kanssa. Pääset tehtävässä vaikuttamaan näillä teknologioilla toteutettavien uusien laajojen asiakasratkaisujemme suunnitteluun ja kehityslinjauksiin hyödyntämällä osaamispohjaasi. Tervetuloa työskentelemään avariin tiloihimme Vantaalla!

Tarjoamme sinulle
mahdollisuuden olla mukana hyödyntämässä ketteriä ja moderneja sovelluskehitysmenetelmiä sekä jatkuvan työsuhteen tuotekehitysprojektin kestäessä vuoden 2017 loppuun saakka, jonka jälkeen asiakkaat tulevat ylläpidon piiriin jossa tuotetta edelleen kehitetään. Toimit tärkeänä osana asiantuntemusta arvostavaa, lämminhenkistä, työorientoitunutta, tietoa jakavaa ja oppimiseen kannustavaa tiimiä ja työyhteisöä jossa on kattavat henkilöstöedut. Meillä sinulla on mahdollisuus kehittyä ja muokata tehtävänkuvaasi osaamisesi ja tavoitteidesi mukaan.

Toivomme sinulta
näyttöjä aikaansaavasta, itsenäisestä ja vastuuntuntoisesta työskentelyotteesta, ongelmanratkaisukykyä ja yhteistyötaitoja, siis erityisesti oikeaa asennetta sekä

Osaamista SPA-sovellusten toteuttamisesta moderneilla JavaScript-frameworkeillä, kuten AngularJS tai React.js, sekä HTML5- ja CSS3-osaamista
Koulutus- ja/tai kokemuspakettia jonka avulla ymmärrät ja hahmotat periaatteet ja kokonaisuudet
Fronttikoodauskokemusta Rest API- rajapintoja vasten
Kokemusta toimimisesta osana isoa ohjelmistokehitystiimiä/-projektia ja tottumusta työskentelemisestä yhteisen suunnitelman mukaan
Kokemuksen responsiivisten sivustojen suunnittelusta ja toteutuksesta
Kokemusta testausautomaatiosta ja suunnitelmallisesta ohjelmistokehityksestä

Eduksi katsomme
.NET- tai jonkun muun backend-frameworkin osaamisen
Kokemuksen käyttöliittymäsuunnittelusta
Halun ja kyvyn oppia ja kehittää omaa osaamista myös muihin teknologiaratkaisuihin

Lisätietoja tehtävästä antaa:

Tuotekehitysyksikön johtaja Olli Räisänen (050-568 8848), olli.raisanen@yap.fi
HR-johtaja Heikki Kärki, (050 574 8830), heikki.karki@yap.fi

Jätäthän hakemuksen mahdollisimman pian rekrytointi@yap.fi. Toteutamme haun yhteistyössä rekrytointikumppanimme kanssa.

YAP Solutions Oy

juhohe [19.02.2016 10:41:36]

#

Ajattelin ilmoittaa tästä hommasta, kun arvelen, että tällä foorumilla on taitavia ohjelmoijia. Tämä on aika rauhallinen työpaikka, jossa on hyvä ilmapiiri.

Vastaus

Aihe on jo aika vanha, joten et voi enää vastata siihen.

Tietoa sivustosta