Kirjautuminen

Haku

Tehtävät

Keskustelu: Koodit: Salasana Skripti C++ (Vanha)

Markka [05.12.2015 23:41:33]

#

Tässä se on. Huom. Tiedän että koodi on hieman vanha, löysin tämän tietokoneeni uumenista ja ajattelin nyt kuitenkin pistää tänne. :)

#include<iostream>
#include<windows.h>

using namespace std;

int main() {

    string password;
    cout << "Program requires password, please enter here: ";
    cout << "\n";
    cout << "\n";
    getline (cin, password);
    if (password == "yourpassword") {
                 cout << "\n";
                 cout << "\n";
                 cout << "Correct password, you may now continue";
                 cout << "\n";
                 cout << "\n";
                 system("pause");
                 //Ohjelman koodi tänne

                 }

else {
     cout << "\n";
     cout << "\n";
     cout << "Wrong password, program will terminate."
     cout << "\n";
     cout << "\n";
     Sleep (5000);
     return 0;

     }
system("pause");

}

Metabolix [06.12.2015 00:35:48]

#

Koodi kannattaisi sisentää paljon selvemmin.

Kai tiedät, että tällaisen ohjelman "salasanan" voi löytää jopa käännetystä ohjelmasta (exe-tiedostosta) vaikka tekstieditorilla?

M2tias [07.12.2015 16:26:49]

#

Tsemppiä Markalle koodailuun!

Metabolix kirjoitti:

(06.12.2015 00:35:48): Koodi kannattaisi sisentää paljon selvemmin. ...

Kai tiedät, että AP on nuori aloittelija ja kannustus on paras porkkana?

Edit: lol

HTML5 [07.12.2015 19:16:36]

#

M2tias kirjoitti:

Kai tiedät, että AP on nuori aloittelija ja kannustus on paras porkkana? – –

Kai sitä saa silti antaa rehellistä palautetta…

Vastaus

Aihe on jo aika vanha, joten et voi enää vastata siihen.

Tietoa sivustosta