Kirjautuminen

Haku

Tehtävät

Keskustelu: Työtarjoukset: Ohjelmoija Ouluun

jukkah [09.11.2015 20:21:52]

#

Terve taas kaikille pitkästä aikaa.

Jos joku sattuu tietämään jonkun (joko itsensä tai kenet tahansa serkun kummin kaiman), joka voisi harkita ohjelmoivansa Oulussa, olisin hyvin kiitollinen yhteydenotosta.

Olen siis töissä SuoraTyö Oy:ssä, ja teemme selainpohjaista palkanlaskentasovellusta. Tällä hetkellä sovelluksen julkinen versio sisältää kaiken työsopimuksesta veroilmoituksiin yksityisille työnantajille. Tarkoituksemme on laajentaa palvelua eri suuntiin, mihin nyt palkanlaskentasovelluksen käyttötarkoitusta voi yleensä ottaen laajentaa (ympäripyöreä kuvaus johtuu NDA:sta). Käynnissä on tällä hetkellä yksi laajennushanke, jonka aikana itsekin pääsin töihin, ja tällä hetkellä tulevaisuutta uhkaa eniten huutava työvoimapula.

MOLin ilmoituksesta poiketen, haussa on siis kaveri, joka osaa ohjelmoida (eli on työkokemusta ainakin lähes vuosi) ja jonka palkkatoive alkaa korkeintaan numerolla 3. Ohjelmointikokemusta ei tarvitse olla mistään erityisestä kielestä tai teknologiasta, ne voidaan opettaa tarvittaessa. Suomen kielitaito on kuitenkin välttämätön, koska valtaosa palkanmaksuun liittyvistä mutkikkaista säädöksistä ja ohjeista on kirjoitettu vain suomeksi (osa toki myös ruotsiksi). Ohjeet työhakemuksen lähettämiseksi löytyvät edellä mainitusta MOLin ilmoituksesta.

Vastaus

Aihe on jo aika vanha, joten et voi enää vastata siihen.

Tietoa sivustosta