Kirjautuminen

Haku

Tehtävät

Keskustelu: Työtarjoukset: Orja hakusessa

OliO [20.10.2015 00:50:12]

#

Elikkäs juuh, nyt kun tänne on tehty tällainen tyä paikka ilimoitus sivu, niin ajattelin pistää omani tänne.

Etsisin siis itselleni orjaa. Tärkeimmät kriteerit orjan valinnassa ovat kuuliaisuus ja motivaatio, lisäpisteitä saa ulkonäöllisistä seikoista. Fyysisen kunnon ei tarvitse olla huippuluokkaa, sillä työ ei tule olemaan ruumiillisesti rasittavaa. Tulleiden hakemusten joukosta valitaan parhaat (enintään 5) jatkohaastatteluihin, joiden sisältö selviää myöhemmin. Entistä kokemusta alalta ei vaadita, eikä sen katsota olevan eduksi.

Työn luonteen (orjuus) vuoksi työstä ei saa rahapalkkaa ollenkaan. Monet kuitenkin kokisivat pelkästään mahdollisuuden viettää aikaa kanssani tarpeeksi suureksi palkaksi.

Jos siis kiinnostaa tulla orjaksi, niin ethän epäröi jättää hakemusta tämän ketjun kommenttiosioon! Muistathan kertoa hyvät puolet itsestäsi ja erityiset syyt miksi paikka kiinnostaa.

Puhveli [20.10.2015 17:41:59]

#

Kelpaako seksiorja?

EDIT: Olen hyvä seksissä.

OliO [20.10.2015 19:14:39]

#

Mielenkiintoinen kysymys. Luonnollisestikaan nykyisen markkinatilanteen aikana pelkästään perinteisellä seksiorjuudella ei välttämättä vielä erotuta juurikaan joukosta, ellet sitten ole jonkinlainen super seksi kone. Onko sinulla muita taitoja, kuten esimerkiksi ruuanlaitto tai jonglööraus?

Oskuz [21.10.2015 12:49:14]

#

Mie osaan laittaa ruokaa ja siivota yms. Lisäksi olen hyvä nolaamaan itseni.

Vastaus

Aihe on jo aika vanha, joten et voi enää vastata siihen.

Tietoa sivustosta