Kirjautuminen

Haku

Tehtävät

Keskustelu: Ohjelmointiputka: foorimista vielä

zafner [31.05.2002 21:09:23]

#

Miksi ihmeessä uuden viestin jälkeen redirect on toteutettu javascriptillä (vaikka siinä ei edes ole määritelyt, että koodi on javascriptiä, mutta kai se on?). Tämä ärsyttää todella paljon, koska itse olen kytkenyt kyseisen scriptikielen pois päältä. Paljon järkevämpää olisi ollut toteuttaa kyseinen homma headereilla.

<?php header("Location: https://www.ohjelmointiputka.net/jotain.php?id=2344"); ?>

zafner [31.05.2002 21:11:29]

#

Ei siinä tartte olla tuota https://www.ohjelmointiputka.net kohtaa, sen voi laittaa jos haluaa. <?php header("Location: jotain.php?id=2344"); ?> Tuokin käy.

TIC [31.05.2002 21:41:22]

#

Ei mua haittaa, miksi kytkit pois?

Antti Laaksonen [31.05.2002 22:45:21]

#

Tämän foorumin ei ole tarkoitus olla kaikessa suhteessa parhain ja täydellisin. Siksi en ole ehtinyt miettiä foorumia koodatessani jokaisessa kohdassa parasta mahdollista ratkaisua ja erikoisryhmien tilannetta. Yli 99,5% Ohjelmointiputkan kävijöistä pitää JavaScriptiä päällä, ja katson, että tämä määrä on riittävä siihen, että sivustolla voi olla muutamia Javascript-pohjaisia ratkaisuja.
Otan kuitenkin tilanteesi huomioon, ja yksi ratkaisu ongelmaan voisi olla 'Palaa aihesivulle' -linkin lisääminen viestinlähetyssivulle.

Vastaus

Aihe on jo aika vanha, joten et voi enää vastata siihen.

Tietoa sivustosta