Kirjautuminen

Haku

Tehtävät

Keskustelu: Työtarjoukset: Sovelluskehittäjä perustajaksi startupiin (iOS) (Tre/Hki)

Digitalpresence [02.02.2015 10:16:03]

#

Olemme kehittäneet digitaalisen läsnäolon konseptin, jolla voidaan tulevaisuudessa tukea sosiaalisia tilanteita oikeassa ympäristössä.

Uskomme konseptimme olevan keskeisessä roolissa siinä, miten henkilöt voivat tulevaisuudessa olla yhteydessä ympäristöönsä. Vaikka ensimmäinen tehtävämme on kehittää mobiilisovellus, se on vain osa isoa kokonaisuutta, joten jatkossa haasteita löytyy varmasti. Osallistumme parhaillaan Protomo –ideakiihdyttämöön, jossa suunnittelemme ja kehitämme ko. palvelua. Etsimme henkilöä, joka voisi auttaa meitä heti prototyypin ohjelmoinnissa ja myöhemmässä vaiheessa ottaa vastuulleen koko teknologisen puolen. Etsimme siis henkilöä, joka lähtee perustamaan yritystä innokkaasti ruohonjuuritasolta meidän kanssamme ja olet valmis tekemään töitä koko konseptin ja ohjelmoinnin parissa. Oletamme sinulta tietokantojen osaamista (esim. MS SQL) ja jonkun ohjelmointikielen kattavan osaamisen (Java, C#, muu). Kaikkea ei tarvitse osata heti vaan oppimishalu on merkittävässä roolissa, koska otamme käyttöön uusimpia jo olemassa olevia teknologioita.

Tiimiin kuuluu käyttäjäkokemussuunnittelija, joka keskittyy konseptin ja tuotteen kehittämiseen/suunnitteluun sekä liiketoimintaosaaja (tällä hetkellä oman työn ohessa). Toivoisimme, että pystyisit alkamaan työskentelemään prototyypin parissa heti kun mahdollista, mutta mahdollisesti voisit osallistua käynnistämisvaiheessa osa-aikaisena / työn ohessa.

Mikäli sinua kiinnostaisi lähteä mukaan kehittämään sosiaalisten tilanteiden palvelua niin laita meille lyhyt esittelyviesti itsestäsi, aikaisemmista relevanteista kokemuksistasi ja mielenkiinnon kohteistasi -> kustaa@digitalpresence.eu

Lisätietoja löydät täältä:

www.digitalpresence.eu

Vastaus

Aihe on jo aika vanha, joten et voi enää vastata siihen.

Tietoa sivustosta