Kirjautuminen

Haku

Tehtävät

Keskustelu: Työtarjoukset: Mobiilisovellukselle tekijää

sasa [22.08.2014 13:40:14]

#

Etsin mobiiliohjelmoijaa sovellusta kehittämään Android ja iOS ympäristöihin.

Pääpiirteissään sen tulisi olla kuin tämä https://play.google.com/store/apps/details?id­=air.fi.epaper.android.LehtiluukkuPlayer&hl=fi , mutta huomattavasti kevyempi eli ei mitään sisäänkirjautumisia ja kaikilla käyttäjillä samat etukäteen määritellyt ilmaisteokset luettavissa - ei siis mitään maksullisia lehtiä kuten tuossa referenssisovelluksessa on. Lähdeteokset ovat PDFiä ja sisältävät tekstiä, jota varten sivua tulee pystyä zoomaamaan näytöllä kaksoisnäpäyttämällä sormella näyttöä ja tietenkin sivu kerrallaan lukea eteenpäin näyttöä pyyhkäisemällä eteen- ja taaksepäin.

Sovelluksen tausta-, valikko- yms. perusgrafiikkojen tekemiseen taito löytynee allekirjoittaneelta suht vaivattomasti. Huomioitavaa myös on se, että lähdemateriaalien (PDF) tulisi päivittyä sovellukseen nähtäväksi sitä mukaan kun allekirjoittanut uploadaa ne palvelimelle tms. Tähän automaattiseen päivittymiseen ja uploadaamiseen tarvitsisi siis myös rakentaa toimiva systeemi.

Voit olla opiskelija, joka tarvitsee aihiota opinnäytetyöhön, harrastelija joka tarvitsee täytettä portfolioon tms. Jos löytyy kiinnostusta, laita viestiä sasaranta(a)gmail.com niin keskustellaan asiasta tarkemmin. Kaikki viisastelu tämän ketjun alla kustannustasosta/maksusta on turhaa vaan laita viestisi mukaan mitä pyydät ko. työstä jos homma kiinnostaa niin lähdetään siitä vatvomaan asiaa.

The Alchemist [22.08.2014 21:47:03]

#

Palkkion suuruuden tai ilmaisuuden järkevyyden arviointi riippuu siitäkin, millaiseen käyttöön sovellus tulee ja erityisesti että millaiseen hintaan sitä on tarkoitus myydä.

sasa [22.08.2014 22:28:30]

#

Millaiseen käyttöön sovellus tulee?
- Kaikille käyttäjille ilmaiseksi ladattavaksi App Storeen ja Google Playhin. Jos siis tätä hait kysymykselläsi? Muutenhan tuo lienee oli tuossa jo jollain tasolla kerrottu. Sovelluksella tulisi pystyä lukemaan teoksia, jotka on etukäteen määritelty sovellukseen ja joita pitäisi pystyä päivittämään / muuttamaan.

Millaiseen hintaan sitä on tarkoitus myydä?
- Ilmaiseksi sekä ladattavaksi että sisällöltään käytettäväksi tarkoitettu sovellus, jossa myyntityötä ei tällä erää ole.

jussitus [23.08.2014 16:03:04]

#

Iso osahan noista app storen apeista on ilmaisia mutta lisäominaisuuksia voi sitten ostaa in-app ostoilla. Joka toimii kyllä mun mielest hyvin, harva on valmis edes euroa maksamaan mobiiliohjelmasta tai pelistä jota ei ole edes kokeillut.

sasa [23.08.2014 22:10:40]

#

Jep, mutta nyt ei ole tarkoitus sekoittaa in-app ostoksiakaan tähän sovellukseen. Ja toistona; ei siis myöskään pyytää edes sitä euroa, jotta saisi sovelluksen ladata.

Tästä sovelluksen käytön ilmaisuudesta huolimatta, jos kiinnostuneita sovelluskehittäjiä löytyy niin laittakaa ehdotusta mitä pyydätte ja katsotaan siitä asiaa eteenpäin. Ymmärrän, että kukin halunnee arvottaa oman aika- ja työpanoksen euroiksi ja ne kenellä on liikaa vapaa-aikaa ilmaiseksi annettavaksi tai muuten vaan tarkoitus olla hyväntekijä lienee aika harvassa.

Vastaus

Aihe on jo aika vanha, joten et voi enää vastata siihen.

Tietoa sivustosta