Kirjautuminen

Haku

Tehtävät

Keskustelu: Työtarjoukset: Etsitään Front-End -kehittäjää

visionpointBI [16.08.2014 13:20:03]

#

Haluaisitko olla mukana luomassa täysin uudenlaista Business Intelligence ratkaisua?

Vuonna 2013 BI markkinat Suomessa olivat arvoltaa 240 miljoonaa euroa ja kehitteillä oleva ratkaisumme laajentaa markkinoita kokonaan uusiin asiakkaisiin.

Visionpoint BI on ensimmäinen puhtaasti liiketoiminnan käyttäjille suunniteltu ratkaisu ja visionamme onkin viedä työkalut sinne
missä liiketoiminnan päätökset tehdään.Nyt etsimme tiimiimme osaavaa Front End kehittäjää (node js).
Määrittely ja pohjatyöt ovat valmiina, enää puuttuu vain varsinainen käyttöliittymän koodaus valmiin määrittelyn pohjalta.

Olemme vastaperustettu start up yritys, jolta löytyy vahvaa osaamista BI ratkaisujen kehityksessä sekä käyttöliitymä- ja järjestelmäprojektien läpiviennistä.

Tarjoamme mahtavan tilaisuuden päästä kehittämään uudenlaista yrityskulttuuria sekä osuutta yrityksestä tehtyä työtä vastaan.
Me uskomme siihen, että omasta työstään tulisi olla ylpeä, eikä mitään tulisi tehdä vähän sinnepäin.
Jos olet osaava ja innostunut, haluat oppia uutta ja olet valmis kokeilemaan siipiäsi start up yrityksessä, olet etsimämme henkilö.


Lisää tietoa saat lähettämällä viestiä osoitteeseen: contact@visionpointbi.com

Metabolix [16.08.2014 14:26:43]

#

visionpointBI kirjoitti:

Me uskomme siihen, että omasta työstään tulisi olla ylpeä, eikä mitään tulisi tehdä vähän sinnepäin.

Hieno juttu. Oletteko ylpeitä kotisivustanne? Firman logossa on reunoilla rumaa sahalaitaa, huonolaatuisista JPEG-kuvista paistavat artefaktit, liikaa tekstiä on tungettu kuviin ja sisältöosan content_top.png:stä on tainnut unohtua läpinäkyvyys kulmista – näin alkuun. (Kuvakaappaus, jotta faktat säilyvät.) Ylevä mottonne ei tässä oikein toteudu.

groovyb [16.08.2014 16:49:49]

#

No eipä noissa nyt mitään ihmeellistä ole mikä erityisesti silmää haittaisi, modernimmat näköiset kuin nämä ohjelmointiputkan sivut.

visionpointBI [17.08.2014 11:46:10]

#

Kiitos kommenteista. Tällä hetkellä vahvuutemme ei valitettavasti ole html sivujen puolella ja ehdottomasti pistetään sivustot kuntoon alan asiantuntijan toimesta, kunhan sellainen voidaan hommaan palkata. Nyt kuitenki tarkoituksena on löytää osaava front-end koodari, jotta meillä joskus on jotain, mitä kotisivujemme (viimeisteltyjen sellaisten) kautta markkinoida.

feenix [17.08.2014 20:36:44]

#

Noissa pyörivissä kuvissa on muuten "dataminig", "dasboard" jne typoja, tekstissä "Visionpoin BI". Kannattaa korjata ne ainakin.

Muuten onnea yrityksellenne.

visionpointBI [17.08.2014 21:54:15]

#

Kiitos vinkistä! Näin sitä silmä tulee sokeaksi omalle tekstille..

Vastaus

Aihe on jo aika vanha, joten et voi enää vastata siihen.

Tietoa sivustosta