Kirjautuminen

Haku

Tehtävät

Keskustelu: Ohjelmointikysymykset: VB6: 24 bittiset värit 8 bittisiksi

trinit [27.05.2002 16:26:16]

#

Mitenkähän saisi parhaiten muutettua 24 bittisen väriarvon 8 bittiseen muotoon (16,7 milj. -> 256 väriin)? En tarkoita nyt koko paletin muuttamista vaan yhden tietyn väriarvon muuttamista 256 väripalettiin sopivaksi.

Ohjelmassa 24 bittinen väriarvo luetaan PictureBox:sta Point() funktiolla joka palauttaa Long tyyppisen väriarvon. Tästä sitten pitäisi laskea kys. 8 bittinen arvo.

Tämä tulisi aloittamaani Windows-versioon Data Image Creatorista.

Antti Laaksonen [27.05.2002 18:10:56]

#

Itse en koskaan ole näin tehnyt, mutta API-funktiot GetBitmapBits ja SetBitmapBits voisivat olla melko hyviä tarkoitukseesi.

trinit [27.05.2002 18:40:54]

#

OK, etenkin tuo GetBitmapBits funktio vaikutti lupaavalta tähän mennessä. Pitää kokeilla noita

Vastaus

Aihe on jo aika vanha, joten et voi enää vastata siihen.

Tietoa sivustosta