Kirjautuminen

Haku

Tehtävät

Keskustelu: Nettisivujen teko: Kuinka? 1.2

Sivun loppuun

E.M.P [25.05.2002 17:56:24]

#

Onko mahdollista/kuinka voin korvata tämän < esim tällä < kun tallenna tekstivä tiedostoon??

E.M.P [25.05.2002 18:02:23]

#

Äh, tää foorumi bugittaa, tämän < pitäis olla tämä &lt <- ja tuohon puoli piste.

E.M.P [25.05.2002 18:02:58]

#

EI EI EI, ku siis &l <-- ja tuohon T kirjain ;

Antti Laaksonen [25.05.2002 20:09:13]

#

Joop, foorumista ei olekaan pitkään löytynyt bugeja... Pitää korjata jossain vaiheessa.

Eli luulisin, että PHP-funktio htmlspecialchars on tarkoitukseesi sopiva.

E.M.P [25.05.2002 20:42:18]

#

Hei juu, mitenkä tuota tarkemmin ottaen niinku käytetään???

Antti Laaksonen [25.05.2002 20:44:26]

#

Vaikka näin:

echo htmlspecialchars("<HTML>");

//palauttaa <HTML>

Antti Laaksonen [25.05.2002 20:45:50]

#

Unohdin bugit, eli viimeinen rivi (toivottavasti näkyy oikein):

//palauttaa &lt;HTML&gt;

E.M.P [26.05.2002 14:42:31]

#

Ai juu joo, niimpä joo, kiitos taas.


Sivun alkuun

Vastaus

Aihe on jo aika vanha, joten et voi enää vastata siihen.

Tietoa sivustosta