Kirjautuminen

Haku

Tehtävät

Keskustelu: Nettisivujen teko: Kuinka??

Sivun loppuun

E.M.P [22.05.2002 19:45:48]

#

Kuinka voin tehdä tuollaisen koodinlisääjän niinkuin ohjelmointiputkassa ja mureakuhassa?

vipemype [22.05.2002 23:23:23]

#

PHP:llä onnistuu =)

Antti Laaksonen [23.05.2002 01:29:40]

#

Niin onnistuu. Skripti on tosin melko monimutkainen, ja sen toiminta on mietittävä huolellisesti ennen toteuttamista.

Saitpa muuten, vipemype, hienon kellonajan viestiisi ;)

vipemype [23.05.2002 14:22:58]

#

Hehee. Nyt vasta huomasin itsekkin :P

E.M.P [23.05.2002 17:22:07]

#

Siis just ku mä en osaa sitä tehdä, mä en oo niin tyhmä että etten mä tietäis että millä se onnistuu, muttako mä en sitä osaa PHP:llä, eikö ois mittää vinkkejä sellasen tekkoo, tai voisko joku tehrä sellasen.

snakari [23.05.2002 17:29:22]

#

kannattaa opetella eka php!!

Veltto [23.05.2002 19:48:48]

#

Helppohan tommonen on tehdä ;)...
Aattelin ite tehdä samantapasen omille sivuilleni, mutta kyseessä ei oo kumminkaan koodinlisääjä.

E.M.P [23.05.2002 19:51:51]

#

Noku mun sivut kokonaan PHP:n varassa toimivat niin mä veikkaan että mä osaan PHP:tä, mutta tota m' hoksi. Et miten?

E.M.P [23.05.2002 19:53:26]

#

Veltto, no pistä tähän koodipätkä joka lisää tiedostoon tämän:
<?php
print("hello, maailma!");
?>

ilman tätä \"

Antti Laaksonen [23.05.2002 21:27:08]

#

Ongelmana on siis, että lainausmerkin eteen tulee kenoviiva? Ohjelmointiputkassa olen ratkaissut tuon siten, että koodivinkin sisältävässä tiedostossa kyllä on lainausmerkkien edessä kenoviiva, mutta kun koodivinkki näytetään, turhat kenoviivat suodatetaan pois stripslashes-funktiolla.

Veltto [23.05.2002 21:57:15]

#

elikkä siis:
stripslashes($muuttuja);

E.M.P [24.05.2002 20:59:52]

#

No niin, johan se sieltä tuli, kiitoksia paljon.

E.M.P [24.05.2002 21:46:20]

#

Nyt kun kerrotte vielä että mihin väliin tuon survon

snakari [24.05.2002 22:14:48]

#

Avauksen ja tulostuksen väliin

E.M.P [25.05.2002 14:34:06]

#

Joo, no niin, nyt meni perille.


Sivun alkuun

Vastaus

Aihe on jo aika vanha, joten et voi enää vastata siihen.

Tietoa sivustosta