Kirjautuminen

Haku

Tehtävät

Keskustelu: Työtarjoukset: Työpaikka tarjolla kokeneelle koodaajalle

Robinho10 [13.04.2012 16:23:29]

#

Tervehdys!

iPPLA on uusi suomalainen kasvuyritys, joka on kehittänyt uuden ilmaisen www-selaimella tai älypuhelimella (iPhone tai Android) pelattavan reaaliaikaisen urheilupelin, Guess4Goal:in. Voitte tutustua yritykseen tarkemmin nettisivullamme www.guess4goal.com. Mukana hallituksessa on muun muassa kaikkien tuntema jääkiekkopersoona Sakari Pietilä.

Peliä pelataan seurattaessa livenä jalkapallo- tai jääkiekko-ottelua. Pelaajan kuvaruudulla näkyy goal-painike,jota painamalla pelaaja käynnistää 10 sekunnin kellon. Mikäli maali syntyy tämän aikaikkunan sisällä, pelaaja saa pisteitä.

Yritys hakee tällä hetkellä vahvan kokemuksen omaavaa koodaajaa. Koska kyseessä on kännykkäpeli, mobiilisoftien hallitseminen on myös vaadittua. Tarjoaisimme ensin mahdollisuutta osallistua lyhyeen projektiin, jonka onnistuminen avaisi kesätyöpaikan ja samalla mahdollisuuden vakituiseen työsuhteeseen. Tarjolla on työpaikka huippupotentiaalisessa kasvavassa yrityksessä ja hienossa työympäristössä! Kiinnostuneet ottakaa yhteyttä minuun sähköpostilla, jos haluatte tarkempia tietoja.

neau33 [13.04.2012 16:32:07]

#

MORJENS!

Robinho10 kirjoitti:

...Sakari Pietilä

Yllä oleva ratkaisi asian elikä kiinnostus kesätöihin lakkasi tykkänään!

Vastaus

Aihe on jo aika vanha, joten et voi enää vastata siihen.

Tietoa sivustosta