Kirjautuminen

Haku

Tehtävät

Keskustelu: Ohjelmointiputka: PHP-haasteen tehtävien tarkistus hidasta

AkeMake [18.01.2012 13:35:41]

#

Mistähän mahtaisi johtua, että PHP-haasteen tehtävien tarkistus on ihan jäätävän hidasta? Tämän vuoksi on vaikea päästä tehtäviä läpi, kun pukkaa tekstiä "VIRHE! ratkaiseminen kestää liian kauan!" Aikaisemmin olen ratkonut näitä tehtävään 16 asti, mutta nyt hiukan parantelin aikaisempia tehtäviäni ja lähettelin niitä uudestaan. Sain kerran virheen 2 tehtävässä, mutta toisella yrityksellä meni läpi. Kolmatta tehtävää en pääse millään läpi, koska tarkistus jää joka kerta testin 11 kohdalle.

<?php
$luku = $_REQUEST['luku'];
$p = $luku%2 == 0 ? 'parillinen' : 'pariton';
echo $p;

Ei pitäisi olla liian monimutkainen tarkistettava. Eikä hitaus voi johtua nettiyhteydestäkään, sillä käytössä on yliopiston verkko. Huviksi kävin vielä testaamassa nopeuden speedtest.netissä ja tulokset olivat "download speed 23,64 Mbps" ja "upload speed 23.30 Mbps".

Metabolix [18.01.2012 16:55:20]

#

Louhen palvelinpäivityksestä tai muusta hörhöilystä varmasti johtuu. :/ Minusta sivut latautuvat jatkuvasti aiempaa hitaammin, ja välillä yhteyden saaminen voi kestää kymmeniäkin sekunteja. Nyt kun testailin webhotellin komentorivillä wgetiä omalle palvelimelleni, tulos oli yleensä luokkaa 0,02 sekuntia mutta satunnaisesti tuli jostain tasan 5 sekuntia ylimääräistä viivettä.

Antin olisi kyllä minusta syytä valittaa tästä(kin) Louhelle ja harkita palvelimen vaihtoa, jos asia ei pian korjaannu. Ei tällainen jatkuva takkuilu oikein vetele.

ankzilla [20.01.2012 00:28:20]

#

Shellit.orgille vain.

Vastaus

Aihe on jo aika vanha, joten et voi enää vastata siihen.

Tietoa sivustosta