Kirjautuminen

Haku

Tehtävät

Keskustelu: Yleinen keskustelu: mIRC

Queq [29.10.2003 20:57:54]

#

Tästäkin on varmasti muutamia threadeja tehty, mutta teenpä vielä uuden, kun en haulla löytänyt mitään järkevää. Miksi muuten ohjelmointiputkan omalla irc sivulla on pelkästään hieman tietoja (ennenhän siellä oli IRC opas).

Niin, eli nyt ongelmaan... http://joti.scoutnet.fi/ircopas/mirc.html , tuolta olen oppia ottanut, mutta jostain syystä en onnistu tekemään minkäänlaista yhteyttä. Johtuisikohan palomuurista? Mitä pitää asettaa? Haittaako, jos palomuuri on keskuksessa?

thefox [29.10.2003 21:21:16]

#

Käytä serveriä: irc.mbnet.fi

NiLon [05.11.2003 02:08:07]

#

Niin tai jos QuakeNet:iin haluat (jonne siis pääsee minne servulle vain kuka vain) niin valitse irc.quakenet.org. Ja jos tuonne ircnettiin haluat niin valitse isp:isi eli palveluntarjoajasi antama serverin osoite (lukee yleensä samassa yhteydessä kuin ftp:n sun muiden osoitteet) mikäli sinulle sellainen on annettu. Esim jos sinulla on soneran yhteys käytä irc.inet.fi jos taas mbnetin käytä irc.mbnet.fi. Jokaiselle serverille ei ole mahdollista päästä ircnetissä joten ole tarkkana. Goolella voit löytää lisää servereitä, joita on runsaasti.

Teme [08.11.2003 02:08:01]

#

Teeppä vaikka näin:

1. Käynnistä mIRC
2. Kirjoita siihen eteesi aukeavaan tyhjään ikkunaan teksti: '/server irc.kolumbus.fi'. Tämä on siis IRCNetin palvelin.
3. Jos yhdistäminen onnistui, kirjoita: '/j #ohjelmointiputka'.
4. Wohouu, olet joinannut kannulle #ohjelmointiputka.

Vastaus

Aihe on jo aika vanha, joten et voi enää vastata siihen.

Tietoa sivustosta