Kirjautuminen

Haku

Tehtävät

Keskustelu: Ohjelmointiputka: Kopiointi-osio

Sivun loppuun

Antti Laaksonen [13.05.2002 22:48:40]

#

Ohjelmointiputkaan on lähiaikoina Kopiointi-osasto, josta voi kopioida kaikenlaisia tiedostoja omalle koneelle. Yksi tiedostoluokka tulee olemaan "Ohjelmointiputkan kävijöiden tuotokset", ja nyt tarvitsisinkin tietoa niistä. Mukaan kelpaavat kaikki itsetehdyt edes jossain määrin asialliset ohjelmat/pelit, niin keskeneräiset matopelit, grafiikkademot, kuin mIRC-DLL:t käyvät.

Eli omien ohjelmien nimiä ja http-osoitteita tänne...

thefox [14.05.2002 19:34:05]

#

mIRC dll:t.. hmm ;D

Gevil [14.05.2002 19:45:28]

#

Noh jos joku TNT-softwaren julkaisemista kelpaisi?
ValueX?
RushHour?
7Seiska7?
...
>>www.tnts.cjb.net

trinit [14.05.2002 19:52:15]

#

Tarjotaan nyt vaikka The Game Of Life v1.11:sta. Löytyy osoitteesta http://trinit.cjb.net

Antti Laaksonen [14.05.2002 21:57:44]

#

Kiitos näistä, otin Gevililtä ValueX:n ja trinitin Game Of Lifen. Lisää voi toki mielellään laittaa...

thefox [15.05.2002 12:06:14]

#

Voisin tarjota noita mIRC DLL:iä.. eli http://reaper.letku.net/leim/
Kumpikin toimii täydellisesti Win95/98 koneilla mutta XP:llä ja 2K:lla ei täysin.. YACiD toimi vielä jossain vaiheessa täydellisesti mutta CPU-speed bugaa jotenkin 2K:lla ja XP:llä (mIRC tilttaa).
Jos haluat kaikilla toimivan niin ota vain RampAGE joka toimii kaikilla muilla paitsi 2K:lla... :/
Pitää testailla vielä...

TuLe [16.05.2002 02:09:04]

#

Mulla olis Eurolaskin. Osote on http://koti.mbnet.fi/tuomole/eurolaskin.php ja siis niinku http://koti.mbnet.fi/tuomole/eurolaskin120.zip on se ohjelma.

thefox [16.05.2002 18:54:37]

#

YACiD:ista bugeja fiksailtu parhaimman mukaan.. nyt pitäisi toimia täydellisesti kaikilla koneilla!

Antti Laaksonen [16.05.2002 18:58:17]

#

Selvä juttu, lisään sen sekä TuLen eurolaskimen lähiaikoina Tiedostot-sivulle...

snakari [18.05.2002 16:22:08]

#

Saako tehä php-juttuja?
Mää voisin pistää php-vieraskirjan
http://koti.mbnet.fi/zimos/vieraskirja

vähän on vielä muunneltavaa, tietoturvassa ja adminissa ja
väreissä

Veltto [18.05.2002 16:36:49]

#

mäkin voisin tehä jotain php:llä jos aika riittää

Antti Laaksonen [18.05.2002 21:00:52]

#

PHP-skriptejä voin myös laittaa, mutta niiden on oltava melko laajoja (liian suuria koodivinkeiksi, useita tiedostoja jne.) ja niistä on oltava zip-paketti.

snakari [20.05.2002 19:32:51]

#

Käviskö vieraskirja???

TIC [22.05.2002 16:04:22]

#

Että ku on noita ohjelmia on niin paljon... pitää pistää ne järjestykseen ja tehä loppuun. RPG moottori ekaksi...

snakari [23.05.2002 12:24:52]

#

Nyt vieraskirja ois valmis:
http://koti.mbnet.fi/zimos/vieraskirja

adminin salasana on moi

värien muokkaus on kyllä työlästä pistän sit helpommin muunneltavan version!´

Pistäkää arvosteluu tosta!

Antti Laaksonen [23.05.2002 14:32:20]

#

"-merkkien kanssa näytti olevan ongelmia...

snakari [23.05.2002 17:00:07]

#

joo, mikä olikaan se juttu mikä korjaa ne?
myös rivin vaihto kusee, eli miten sekin korjataan, oon yrittäny nl2br-komentoa

Veltto [23.05.2002 19:52:03]

#

katos toi

http://koodaus.sigmatic.fi/forum/index.php?board­=2;action=display;threadid=1098

snakari [29.05.2002 19:31:08]

#

Antti, koska pistät tänne nimellä raiskatun snakariBookin?

Antti Laaksonen [29.05.2002 19:44:03]

#

Sitten kun seuraavan kerran päivitän tiedostoaluetta, mikä tapahtunee tämän viikon loppuun mennessä.

snakari [29.05.2002 21:40:22]

#

Okei!
Toimiihan se?
http://koti.mbnet.fi/zimos/tilasto.php
muuttelin sitä "vähän" :)

(nimetön) [27.06.2002 00:39:15]

#

snakari luulempa etta oot keksinyt jo, mutta jos vieraskirja viestit kirjoitetaan textareaan niin laita php koodiin näin:
$2teksti = ereg_replace("\n", "<br>", $textareateksti);

thefox [27.06.2002 15:46:41]

#

Tuonne filuihin voisi lisätä myös RAMBossin.
http://reaper.letku.net/ramboss/
:)


Sivun alkuun

Vastaus

Aihe on jo aika vanha, joten et voi enää vastata siihen.

Tietoa sivustosta