Kirjautuminen

Haku

Tehtävät

Keskustelu: Koodit: VB6: Prossutesteri

moptim [27.08.2006 08:25:21]

#

Kun käynnistät ohjelman, se alkaa laskea kymmentä miljoonaa kertolaskua satunnaisluvuilla ja ottaa tämänhetkisen ajan. Kun tämä on laskenut laskunsa, se ilmoittaa, että kauanko laskemiseen kesti. Muutettavissa muuttamalla TESTATTAVAT-vakiota. Muista myös muuttaa MessageBoxin sisältöä.

Formi

Private Sub Form_Load()
Const TESTATTAVAT As Long = 10000000
Dim a As Long, x As Integer
  App.TaskVisible = False
  Randomize
  a = Timer
  For i = 1 To TESTATTAVAT
  x = (1 + 9 * Rnd) * (1 + 19 * Rnd)
  Next i
  MsgBox "Aikaa kymmenenmiljoonan (10 000 000) laskutoimituksen laskemiseen käytetty " & Str(Timer - a) & " sekuntia.", , "Prossutesteri"
  End
End Sub

Laskuihin käytetyn ajan keskiarvon laskeva versio

Private Sub Form_Load()
Const TESTATTAVAT As Long = 10000000
Dim a As Long, x As Integer
  App.TaskVisible = False
  Randomize
  a = Timer
  For i = 1 To TESTATTAVAT
  x = (1 + 9 * Rnd) * (1 + 19 * Rnd)
  Next i
  MsgBox "Aikaa kymmenenmiljoonan (10 000 000) laskutoimituksen laskemiseen käytetty " & Str(Timer - a) & " sekuntia, laskujen keskiarvo " & Val((Timer - a) / TESTATTAVAT) & " sekuntia.", , "Prossutesteri"
  End
End Sub

M2tias [05.09.2006 23:08:44]

#

Eikö parempi tapa olisi ollut laskea piin desimaaleja? ;)

moptim [08.09.2006 16:38:29]

#

noo... ehkä

Vastaus

Aihe on jo aika vanha, joten et voi enää vastata siihen.

Tietoa sivustosta