Kirjautuminen

Haku

Tehtävät

Keskustelu: Koodit: Ircbot C-Scriptillä

tesmu [17.04.2006 01:07:56]

#

Ircbot C-Scriptillä

start(1);

main:paramc:params[]: {
	include(lib,system[socket]); //Ladataan sokettikirjasto
	include(lib,system[mainlib]); //Ladataan cscript pääkirjasto
	set(nick,string['Ircbot'],public); //muuttuja nick publiccina
	set(ident,string['bot'],pub); //muuttuja ident publiccina
	set(fullname,string['Irkki botti'],public); //muuttuja fullname publiccina
	set(sock1,socket[val(Sockets(get(system[sockettype])[1]))],local); //luodaan soketti joka sopii OS vaatimuksiin
	sock1(connect[params[1]:params[2]]); //yhdistetään soketti
}

sock1:connected {  // kun on yhdistetty
	sock1(send['NICK :$nick']); //lähetetään nickki
	set(wait[10],msec);//odotetaan 10 millisekunttia
	sock1(send['USER $ident $ident 0 0 :$fullname']); //lähetetään identti ja kokonimi
	set(wait[10],msec); //odotetaan 10 millisekunttia
}

sock1:getdata { //kun dataa saapuu
	set(data,string[recv(sock1)],local); //data muuttujaan data
	if(data,1,4['PING']: // jos datan 1 merkistä 4 merkkiä eteenpäin on PING niin
	set(ans,string,[substr(data[5,$l-1])],local); //ans on loput merkit
	sock1(send['PONG :$ans']); //lähetetään PONG :$ans
	!=(parse:data) //muussatapauksessa data parsefunktioon
}

parse:data {

	}

end(1);

tesmu [17.04.2006 01:08:26]

#

Juup en tähänhätään löytänyt C-Script kääntäjän linkkiä mutta etsin sen tähän vielä...

ZcMander [05.06.2006 23:58:27]

#

Millä tuo käännetään?

tesmu [06.06.2006 11:52:03]

#

Ah unohdin laittaa tänne kääntäjän... Pistän sen kun kerkeen / löydän. Siis osotteen

Vastaus

Aihe on jo aika vanha, joten et voi enää vastata siihen.

Tietoa sivustosta