Kirjautuminen

Haku

Tehtävät

Keskustelu: Koodit: PHP: Uploadaus

QeQQu [02.04.2006 18:58:29]

#

Tämmöinen pikainen upload-juttu, mulle vaan postia
jos ei tunnu toimivan, ohjeet tulevat mukana. (tiedostossa upload.php kun avaat sen editorissa)
Msn: tlcactive@hotmail.com
Zipattuna: http://www.qeqqu.arkku.net/upload.zip

upload.php

<?php
// Ethän poista näitä tektejä mitä kirjoitan tähän nyt
//    Tekijä: Kekku tlcactive@hotmail.com
//    Ohjeet:
//    1. Siirrä tiedostot palvelimelle.
//    2. Tee kansio /uploads.
//    3. Anna tiedostoille logi.txt ja upload.php oikat 777, sekä kansiolle /uploads oikat 777
//    4. Avaa upload.php ja tee tarvittavat muutokset.
//    5. Avaa selaimellasi upload.php ja pidä hauskaa.
//    6. Ongelma tilanteissa ota yhteys Kekkuun msn tai sähköpostin kautta. Osoite on tlcactive@hotmail.com (LAITA AIHEEKSI UPLOAD)
//    7. Voin myös parannella scriptiä, senkun kysyt neuvon kyllä jos sitä tarvitset.

include ("asetukset.php");
$banned_files = array(".php", ".php3", ".phtml", ".zip", ".exe", ".rar", "php");
$file_name     = $_FILES["file"]["name"];
$file_size     = $_FILES["file"]["size"];
$file_type     = $_FILES["file"]["type"];

if (isset($_POST['laheta'])) {

$aika  = date("j.m-Y, H:i:s");
                $ip = getenv("REMOTE_ADDR");
                $tolog = ($aika . " / " . $ip . " / " . $file_name . " - " . $file_size . " / " . $file_type . "<br> \n");
        $log   = fopen("logi.txt", "a");

        fwrite($log, $tolog);

                fclose($log);


$max_size = 1024*$max_file_size;

function is_banned ($files, $name) {
    if (is_array($name)) {
    foreach ($files as $file) {}
    if (strstr($file, $name))
        return true;
    else
        return false;
    }
    else
        return false;
}

if (is_banned($banned_files, $_FILES['file']['name'])) {
        echo "Tiedostotyyppi on bannattu!";
}
        elseif ($_FILES["file"]["size"] == 0) {
                print ("Koko on aivan liian pieni");
}
        elseif (file_exists($upload_path.$_FILES['file']['name'])) {
        echo "Uploadaus epäonnistui! Syy: Tämän niminen tiedosto on jo!";
}
        elseif ($_FILES["file"]["size"] < $max_size) {
        move_uploaded_file($_FILES['file']['tmp_name'], $upload_path.$_FILES['file']['name']);
                $size_kt = round($_FILES["file"]["size"] / 1024, 0) . " kilotavua";
                print("Tiedosto ".$_FILES["file"]["name"]." on lisätty!<br>");
                print("Tiedoston koko on $size_kt <br>");
 print("Tiedoston osoite on: $osoite".$_FILES["file"]["name"]." <br>");
}
        else {
        print "Liian suuri tiedosto!";
}
        print "<br><a href=\"upload.php\">Takaisin</a>";
}


else {

 ?>
<br>
<b>Lisää tiedosto:</b>
<form enctype="multipart/form-data" action="<?php print $PHP_SELF?>" method="post">
<input type="file" name="file">
<input type="hidden" name="MAX_FILE_SIZE" value="<?php print ("$max_size"); ?>">
<br><br><input type="submit" name="laheta" value="Upload">
</form>
<?php
echo('<hr><b>Uploadatut tiedostot:</b><br><br>');

        $hakemisto = opendir("./uploads/");
        while ($tiedosto = readdir($hakemisto)) {
                if ($tiedosto != "." && $tiedosto != "..") {
                echo " - <a href=\"./uploads/$tiedosto\">$tiedosto</a><br>";
                }
        }
        closedir($hakemisto);

?>
<?php
}
?>
<hr>
<h3> Säännöt </h3>
Kirjoita tähän säännöt
<hr>
© Kekku (-QeQQu-) : tlcactive@hotmail.com

asetukset.php

<?php
//Salasanasi admin paneliin jota ei ole enää (ÄLÄ VÄLITÄ TÄSTÄ SALASANA JUTUSTA!)//
$salasana = "salasanasi";
//Upload tiedoston koko (kt)//
$max_file_size = "100";
//Kotisivusi osoite ja upload hakemisto perään//
$osoite = "http://sivusi.org/uploads/";
//Upload hakemisto//
$upload_path = "./uploads/";

?>

QeQQu [02.04.2006 18:59:20]

#

Juu eka juttu tänne mut lisää tulee.
Ehdotuksia mitä voisin korjailla.
Esimerkki sivu: http://www.qeqqu.arkku.net/upload.php
Offtopic: Rakastan kommentteja, antaa tulla vaan. Risut ja ruusut!

tsuriga [03.04.2006 00:25:34]

#

Juu kuten varmaan huomasitkin jo niin ei ole kovin turvallinen, kannattaisi ottaa korjauksen ajaksi pois palvelimelta.

Vastaus

Aihe on jo aika vanha, joten et voi enää vastata siihen.

Tietoa sivustosta